sultan papağanı halsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bahar.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bahar.

iyikus.com Üyesi
birkaç gündür biraz halsiz gibi pek fazla ötmüyor ve gün içinde uyku halinde ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz

şuanda mevcut dışkı resmi yok ama yeşil kısmı renk ve kıvam olarak normal ama çok fazla idrar yapıyor çok fazla su içen bir kuş ondan mı bilmiyorum. yeme içesinde sorun yok ama bir haftadır havalar soğumaya başladı ve tüy dökmeye başladı

Kuşunuza b vitamini olarak bt amin forte alın kullanın. Haftada iki gün. Kuşunuzda tüy hastalığı da olabilir Eskişehir Duru Veteriner Kliniği ile whatsapptan iletişime geçip kuşunuzun resmini atın. Onlar homeopatik ilaçla tedavi ediyorlar ☺
mevcut bir tüy sorunu zaten var yolma vs yapıyor ama genelde hep neşelidir. birkaç gündür tüy dökümü başladı sanırım bugün b vitamini vermeye başladım. şu an için acil bir durum var mıdır sizce. çok idrar yapması problem mi

mevcut bir tüy sorunu zaten var yolma vs yapıyor ama genelde hep neşelidir. birkaç gündür tüy dökümü başladı sanırım bugün b vitamini vermeye başladım. şu an için acil bir durum var mıdır sizce. çok idrar yapması problem mi
Siz altına beyaz peçete serin dışkılama yapınca atın daha kesin yorum yapalım

dışkıda yem yok sonradan üzerine bulaştı. kuşlara ilgilenen bir yere götürdüm ona uygun bir takviye verdi bugün ikinci gün şu an oldukça iyi görünüyor uyuklama durumu geçti hareketlendi. sizlere de yardımınız için çok teşekkür ederim.

Geri