Kuşunuza b vitamini olarak bt amin forte alın kullanın. Haftada iki gün. Kuşunuzda tüy hastalığı da olabilir Eskişehir Duru Veteriner Kliniği ile whatsapptan iletişime geçip kuşunuzun resmini atın. Onlar homeopatik ilaçla tedavi ediyorlar ☺
mevcut bir tüy sorunu zaten var yolma vs yapıyor ama genelde hep neşelidir. birkaç gündür tüy dökümü başladı sanırım bugün b vitamini vermeye başladım. şu an için acil bir durum var mıdır sizce. çok idrar yapması problem miKuşunuza b vitamini olarak bt amin forte alın kullanın. Haftada iki gün. Kuşunuzda tüy hastalığı da olabilir Eskişehir Duru Veteriner Kliniği ile whatsapptan iletişime geçip kuşunuzun resmini atın. Onlar homeopatik ilaçla tedavi ediyorlar ☺
Siz altına beyaz peçete serin dışkılama yapınca atın daha kesin yorum yapalımmevcut bir tüy sorunu zaten var yolma vs yapıyor ama genelde hep neşelidir. birkaç gündür tüy dökümü başladı sanırım bugün b vitamini vermeye başladım. şu an için acil bir durum var mıdır sizce. çok idrar yapması problem mi
Bunu hiç kullanmadım ben de kuşlarıma bt amin forte kullanıyorum, petshoptan aldıklarımdan fayda göremedimEkli dosyayı görüntüle 31670
içeriği bu şekilde yarım bardak suya on damla damlattım.
ondan alacağım ama en azından o gelene kadar idare eder mi bilmek istiyorumBunu hiç kullanmadım ben de kuşlarıma bt amin forte kullanıyorum, petshoptan aldıklarımdan fayda göremedim
Tüy değişim evresindedir muhtemelen. Öyleyse normal bir durum. Probiyotik B vitaminleri ve amino asitle destekleyin onu. Ayrıca her ihtimale karşı dışkı fotosu atın.birkaç gündür biraz halsiz gibi pek fazla ötmüyor ve gün içinde uyku halinde ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz