Sol kanadının tüyleri yukarı doğru kalkık. Uçmasında bir sıkıntı yok. 2-3 hafta önce halsizlik vardı kuşda tedavi uyguladım şimdi düzeldi fakat kanadı böyle kaldı. Acaba düzelirmi. Lutino olan kuş.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Çekme gibi bir düşüncem yok zaten,genellikle kendi hallerine bırakma taraftarıyım. tüy dönemine kadar bekleyip gözlemleyim. İlaç tedavisinden olmuş olabilirmi peki.Tüy döküm dönemini bekleyip bir müdahalede bulunmamanızı tavsiye ederim. Eğer tüyleri çekmek gibi bir düşünceniz olursa-tavsiye etmiyorum- batikon uygulaması gerekir.
Tüy kontrolü yapmadım daha, yarın bir ara kontrol ederim. İlaç dediğim farmeim likit ardından probiyotik en sonda vitamin.Tüy diplerine bakabildiniz mi? Herhangi bir sorun var mı? Sanmıyorum ama kullandığınız ilaçları yazarsanız yardımcı olacaktır bilen arkadaşlar.
A+K vit değil mi?Tüy kontrolü yapmadım daha, yarın bir ara kontrol ederim. İlaç dediğim farmeim likit ardından probiyotik en sonda vitamin.
Evet, A+K vitamini verdim bugün biraz daha iyiydi toparlamaya başladı gibi.A+K vit değil mi?