Sultan papağanı kusma

Özge Çakmakçı

iyikus.com Üyesi
Savurarak kursağını boşalttı ve sonra yabanileşti. Kendine dokundurmuyor ve huzursuz. Hiç bir şeyi yoktu çok korktum. Kuşum dişi ve 6 yaşında, eşi de yok ama kızgınlık dönemindeydi yumurta yapıyordu. Altından dün akşam aldım yenisini. Ağzı ekşi kokuyor ve dışkısı normal gibi

Savurarak kursağını boşalttı ve sonra yabanileşti. Kendine dokundurmuyor ve huzursuz. Hiç bir şeyi yoktu çok korktum. Kuşum dişi ve 6 yaşında, eşi de yok ama kızgınlık dönemindeydi yumurta yapıyordu. Altından dün akşam aldım yenisini. Ağzı ekşi kokuyor ve dışkısı normal gibi
kursak enfeksiyonu olabilir. Genelde kokulu kusmalar bunu işaret ediyor. Mikostatin veya fungostatin alıp denenmeli

sorun tekrarlarsa yazınız. kusun genel durumunu ve dışkıların formunu takip ediniz
Merhaba, teşekkür ederim . Şimdilik bi problem yok ama sürekli tuzlu şeyler arıyor ve tuza saldırıyor. Öğrendi tuzluğu nerden görüyorsa hep ondan yemek için numaralar yapıyor yada peynir veya zeytin gibi tuzu fazla şeyleri yalamaya çalışıyor, bununla bir ilgisi olabilir mi?

Geri