Sultan papağanı üretim hakkında

Ebrar GÖKÇE

iyikus.com Üyesi
Merhabalar benım bır sorum olucaktı sıze benım takım sultan papağanım son 1 haftadır duzenlı bır sekılde cıfleserek yuva kontrolerını yapıyorlar dişide erkekde yuvalıga gırıp zaman geciriyolar benım sorum dişi kusumun kanatları aşşa dogru ve kuyruk baslangıc yerı sırt tarafı şiş gibi acaba yumurtlama zamanı geldıgı ıcın mı şiş yada baska bırsey olabılır mı

Merhaba yumurta oluştururken ya da kuluçkası başlayacağı zaman bu belirtiler gözlemlenir. Ek olarak dışkı büyür ve bazen ishalimsi bir görüntü alabilir.

Oyla 0
Anladım dıskısında evet bıraz koyuluk ve buyuk oluyor ozaman benım sabırla yumurtayı beklemek olucak sanırım pekı bu surec ıcerısınde ekstra bırsey yapmama gerek var mı

Oyla 0
Bu süreçte kuşlar uçurmak için çıkarılmaması gerekiyor ve az strese sokmalısınız onları.

Oyla 0
Ucurmak konusunda evet kafesden cıkarmıyorum sıtresten bahsederken ne gıbı stres sadece kafesıne yemlerını ve suluklarını degıstırmek ıcın gıdıorum baska turlu yaklasmıyorum ekstra olarak mama verıyorum

Oyla 0
Ucurmak konusunda evet kafesden cıkarmıyorum sıtresten bahsederken ne gıbı stres sadece kafesıne yemlerını ve suluklarını degıstırmek ıcın gıdıorum baska turlu yaklasmıyorum ekstra olarak mama verıyorum
Rutin bakımlarının yapılmasında sakınca yok ama kuşları yakalamaya çalışmak, devamlı yuvayı açıp kapatmak, ortam gürültüsü gibi durumlar onları ekstradan strese sokuyor.

Oyla 0
Geri