mustafa212132
iyikus.com Üyesi
Rasyon Sultan Papağanı Yemi yada daldarı.net de cockatiel yemi bulunmakta ikisinden birini almayı düşünüyorum önerir misiniz ?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Ben her zaman tohum çeşitliliğinden yanayım. Sen neden sadece iki tohum sunuyorsun kuşlarına Hamza hoca?Bence 5/1 akdarı aspur karışımı kullanıyorum.
Teşekkürler , diğer ürünün içerik çok zengin aynı zamanda açıklamasını okudum mineral ve vitamin takviyesi ile tüketilmemesi öneriliyorDaldarı.net’in yemini öneririm.
Teşekkürler , diğer ürünün içerik çok zengin aynı zamanda açıklamasını okudum mineral ve vitamin takviyesi ile tüketilmemesi öneriliyor
Rasyon yem, aslında bir pelet/granür yem. Kendim deneyimlemediğim için bilemiyorum lakin, pelet yem kullanılacaksa
VL nutribird ya da energy cube gibi markalar öneriliyor.
Eğer niyetiniz pelet yeme geçmekse bunu göz önünde bulundurabilirsiniz.
Sultan papağanı yemleri içinde en kalitelilerden biri ise daldarı.netin yemidir.
Daha henüz sipariş vermedim lakin daldarı ve kızıl panicium'unu kullanıyorum aynı sitenin. Severek tüketiyorlar
Hmm teşekkürler peki normal yemle karışım yapıp verilebiliyor mu ?Rasyon yem, aslında bir pelet/granür yem. Kendim deneyimlemediğim için bilemiyorum lakin, pelet yem kullanılacaksa
VL nutribird ya da energy cube gibi markalar öneriliyor.
Eğer niyetiniz pelet yeme geçmekse bunu göz önünde bulundurabilirsiniz.
Sultan papağanı yemleri içinde en kalitelilerden biri ise daldarı.netin yemidir.
Daha henüz sipariş vermedim lakin daldarı ve kızıl panicium'unu kullanıyorum aynı sitenin. Severek tüketiyorlar.