Sultan papağanı

Paşa sahibi

Forum Sakini
Slm sabahları beni görünce kafeten çıkmak için kendini paralıyor tek ayağını kaldırıp sallıyor salinca ayakları buz gibi uçmaya başladığında ayakları ve bedeni resmen ateş gibi yanıyor bu normal mi acaba bide kusu salmak iyi mi acaba değerli ustalar cevaplarınızi bekliyorum

Merhaba.
Ben kuşlara yeriniz müsait olduğu kadar, imkanınız elverdiği kadar büyük bir kafes alıp(salma kafes)kuşa bir eş alıp, kuşların salınmaması taraftarıyım.
Salınan kuşların başına olmadık işler geliyor.
Örneğin; Uçarken duvara çarpıyor pençesi kırılıyor, yanlış bir yere girip sıkışıyor ölüyor, yerdeyken birisi üzerine kapı kapatıyor-arada eziliyor, yememesi gereken bir şey yiyor zehirleniyor, ya da açık unutulan pencereden kaçıyor.
Benim şahsi fikrim;
Kuşa eşi ile birlikte rahatça yaşayacağı imkan elverdiği ölçüde büyük bir kafes alıp, sınırlarını belirlemek gerekiyor.

Oyla 0
Kuşların hareketsiz hallerde ayakları genelde soğuk ya da ılık olur. Aktivite sırası/sonrası ya da ateşli hastalıklarda ayak ısısı çok yükselir. Normal bir durum hasta değilse.

Oyla 0
Merhaba.
Ben kuşlara yeriniz müsait olduğu kadar, imkanınız elverdiği kadar büyük bir kafes alıp(salma kafes)kuşa bir eş alıp, kuşların salınmaması taraftarıyım.
Salınan kuşların başına olmadık işler geliyor.
Örneğin; Uçarken duvara çarpıyor pençesi kırılıyor, yanlış bir yere girip sıkışıyor ölüyor, yerdeyken birisi üzerine kapı kapatıyor-arada eziliyor, yememesi gereken bir şey yiyor zehirleniyor, ya da açık unutulan pencereden kaçıyor.
Benim şahsi fikrim;
Kuşa eşi ile birlikte rahatça yaşayacağı imkan elverdiği ölçüde büyük bir kafes alıp, sınırlarını belirlemek gerekiyor.
Belli bir saate salip kafesin geçiyor bide es alma sorun var benimki erkek mi dışı mi belli değil suan yavaş yavaş sesini duyuyorum alalı 4Ay oldu

Oyla 0
Buraralar yeni yeni ses çıkarmaya başladı farki sesler çıkarıyor aynı sesi almıyorum siz dediniz ya yavru olabilir babam öldükten sonra aldım zaten muhabbet kuşu besliyordum askerdeyken kacmislar bir ara verdim kus beslemeye be yokken amneme arkadaş olur diye aldım zaten annemin yanından ayrılmiyor benden çok düskun hergün altını temizliyor diyeyim suyunu manasını yulaf ini darısıni haftaya bölüp koyuyor zaten disi mi erkek mi olduğunu bekliyorum ona göre eş alacağım bana tavsiye edeceğim vitaminler olsun mamalar olsun hemen alırım cevapinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Oyla 0
Buraralar yeni yeni ses çıkarmaya başladı farki sesler çıkarıyor aynı sesi almıyorum siz dediniz ya yavru olabilir babam öldükten sonra aldım zaten muhabbet kuşu besliyordum askerdeyken kacmislar bir ara verdim kus beslemeye be yokken amneme arkadaş olur diye aldım zaten annemin yanından ayrılmiyor benden çok düskun hergün altını temizliyor diyeyim suyunu manasını yulaf ini darısıni haftaya bölüp koyuyor zaten disi mi erkek mi olduğunu bekliyorum ona göre eş alacağım bana tavsiye edeceğim vitaminler olsun mamalar olsun hemen alırım cevapinizi bekliyorum
Anladım. Başınız sağ olsun ? kuşunuz içinde forumda paylaştığımız konulari incelemenizi öneririm. Bir çok iyi marka var. Örneğin gerwit v iyi bir multi vitamin. Tolyamin forte aminoasit ve b kompleks katkisidir. Olmasini öneririm ikisini de

Oyla 0
Geri