Sultan papagani

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lipas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lipas

Yeni Üye
5 yillik kusuma es aldim cok gecmeden ciftlesme oldu ilk 7 adet yumurta yapti yavrular cikti ve ölduler 2 hafta gecmeden 5 adet yumurta yapip gene ölduler suan 3 kez 4 yumurta var ve yavru cikti anne baba doyuramiyo diye biz elle takviye ediyoruz tekrar ölum durumunda esleri ayri kafese alip dinlendirmem lazim ama sonra birlestirdigimde ciftlesme olurmu yoksa kavgami olur ne yapmam gerek erkek kusum elimize aliskin degil hala bize karsi yabani

Merhaba, sultan papaganlar eslerine genelde çok sadık oluyor. Sanmam kavga edeceklerini ama daima ihtimali var. Üzüldüm bebeklerin ölmesine. Karın kisminda sağ bölgede ben gibi koyu siyah leke var mi bebeklerde?

Oyla 0
Merhaba, sultan papaganlar eslerine genelde çok sadık oluyor. Sanmam kavga edeceklerini ama daima ihtimali var. Üzüldüm bebeklerin ölmesine. Karın kisminda sağ bölgede ben gibi koyu siyah leke var mi bebeklerde?
Daha oncekilerde 1 tanesinde vardi karin bolgesi asiri sis gozukuyirdu ama suan bizim takviyede bulundugumuz saglikli gibi

Oyla 0
Kuşunuz biraz hava basıyor kursağa ya da kursak enfeksiyonlarından kaynaklı şişme yapıyor. Kara benek olabilir mi diye düşündüm ancak öyle bir durum görünmüyor. Kursak enfeksiyonlarını önlemek adına ilaç kullanmak gerekebilir lakin emin olmak gerekiyor :(
Süreci takip edelim olur mu? Bebek yaşadığı sürede ilaç kullanımı uygun olmayabilir. Taze kekik kullanın bu sürede mutlaka hem mama da hem sebze olarak asınız. Brokoli de kullanılabilir.

Oyla 0
Geri