Sultan papağanım bişey yemiyor

ozlemdmrcı

iyikus.com Üyesi
3 yaşında Sultan papağanım hiç bişey yemiyor 3 gündür bi durgunluk var . Dün sarmısaklı su yaptım suluğuna koydum . Dal darı verdim yedi biraz . Bugün az önce dışkısında sindirilmemiş yem gördüm sanırım yediği dal darıyı çıkardı . Çok üzülüyorum . Lütfen sebebi nedir ne yapmalıyım ?

3 yaşında Sultan papağanım hiç bişey yemiyor 3 gündür bi durgunluk var . Dün sarmısaklı su yaptım suluğuna koydum . Dal darı verdim yedi biraz . Bugün az önce dışkısında sindirilmemiş yem gördüm sanırım yediği dal darıyı çıkardı . Çok üzülüyorum . Lütfen sebebi nedir ne ya
Papaganizin videosunu ve yeni yapilmis anlık dışkı resmini paylasirsaniz hocalarimiz daha net bir sey soyleyebilirler. Cok gecmis olsun, insallah en kisa zamanda sagligina kavusur can dostunuz🙏

Paylaşacağım ama dosya boyutu büyük diyor o yüzden paylaşamıyorum
youtube veya alternatif sitelere yükleyip link bırakınız. Twitter, facebook bile olur. Dışkıda yem normal zamanlarda ara ara görülebilir ancak düzenli devam ediyorsa ilaç kullanımı gerektiriyor

youtube veya alternatif sitelere yükleyip link bırakınız. Twitter, facebook bile olur. Dışkıda yem normal zamanlarda ara ara görülebilir ancak düzenli devam ediyorsa ilaç kullanımı gerektiriyor
Az önce yaptığı dışkı bu .
az önce çektiğim görüntüsü de bu

kuşunuz hasta

kafes tabanindaki dışkilarin NET fotolarıni paylaşınız. elinizdeki tek dışkı fotosu yeterli değil
Tamam yarın yeni kağıt serip atayım . Hasta olduğunu görüntüsündeki neyden anladınız tüylerinden dolayıysa uzun zamandır yiyor tüylerini . Yem yemiyor . Aspur yemi koydum onu da yemedi sadece dal darı yiyor. Çok üzülüyorum . Neden böyle olmuş olabilir? Üşütmüşse eğer ne yapmam lazım?

herhangi bir veteriner kliniginden enrofloksasin etken maddeli antibiyotik satın alabilirsiniz

ya da eczaneden bactrim şurup alabilirsiniz (doktor recetesi gerekir)

önceliginiz bactrim şurup olsun

Geri