Sultan papağanım çok belirgin şekilde titriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kkkktkgk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kkkktkgk

Yeni Üye
Merhaba sultan papağanım evcil değil ama parmağımıza falan geliyor elimize alırsak kafasını sevdirip bizimle uyuyor fakat bu günlerde bir şey oldu hayvana çok aşırı titriyor belirgin şekilde ve bu beni korkutmaya başladı ne yapabilirim

Merhaba sultan papağanım evcil değil ama parmağımıza falan geliyor elimize alırsak kafasını sevdirip bizimle uyuyor fakat bu günlerde bir şey oldu hayvana çok aşırı titriyor belirgin şekilde ve bu beni korkutmaya başladı ne yapabilirim
Ya siz kendi aranızda konuşuyorsunuz ama bizlere cevap veren yok yardımcı olacak mısınız

Sitemden önce kuralları ve uyulması gerekenleri dikkate almalısınız.

Daha detay gerekiyor. Video/ görsel ekleme şansınız varsa ekleyiniz.
Attım bir video kuşum 1 yaşında bildiğim kadarı ile erkek cinsiyeti.
Çok titriyor 5 gündür ne yapacağım hakkında bir bilgim yok yardımcı olun lütfen

Bir iç parazit kürü geçilebilir. Veteriner ilaçlarından olan nilverm + sulphamazethine temin ediniz.
Titremesi ateşli bir hastalıktan kaynaklanıyor olabilir ya da ortam ısısı çok yüksek. Banyo ihtiyacını karşılaması için banyoluk takınız.

Bir iç parazit kürü geçilebilir. Veteriner ilaçlarından olan nilverm + sulphamazethine temin ediniz.
Titremesi ateşli bir hastalıktan kaynaklanıyor olabilir ya da ortam ısısı çok yüksek. Banyo ihtiyacını karşılaması için banyoluk takınız.
Veterinere gittim dün size yazdıktan sonra (çünkü çok korkuyordum sonuçta Allah'ın bir emaneti bize canına zarar gelsin istemedim) veteriner iki ilaç verdi birisi sarı diğeri kırmızı ne olduğunu pek anlamadım sormak aklıma gelmedi ama kollajen dedi sanırım diğeri ne ilacı bilmiyorum eğer anlarsanız atarım kuşuma o ilaçları verdim ve ertesi gün yani bugün daha enerjik ve ciklemeye başladı sadece titreme kaldı sizin demeniz üzerine hemen gidip bi banyoluk aldım ama korkuyor girmeye

Kullanım şeklini belirtir misiniz ürünlerin? Birde mümkünse arayıp ilaçların adını öğreniniz. Süreçte gerekli bir bilgi olabilir. Kırmızı pek seçenek yok ilaçta, olanda yukarıda önerdiğim sulphamazethindir. Banyoluk korkusu geçene kadar su dolu sprey ile bir kaç fıs ıslatılabilir.

Kullanım şeklini belirtir misiniz ürünlerin? Birde mümkünse arayıp ilaçların adını öğreniniz. Süreçte gerekli bir bilgi olabilir. Kırmızı pek seçenek yok ilaçta, olanda yukarıda önerdiğim sulphamazethindir. Banyoluk korkusu geçene kadar su dolu sprey ile bir kaç fıs ıslatılabilir.
Tamam ben yarın veterinere gidip öğreneceğim fısfus ile su sıktım ve iyi oldu hafif de serinlik girdi eve şimdi çok iyi titremesi geçti

Tamam ben yarın veterinere gidip öğreneceğim fısfus ile su sıktım ve iyi oldu hafif de serinlik girdi eve şimdi çok iyi titremesi geçti

Ekli dosyalar

• IMG20220805170153.jpg
    IMG20220805170153.jpg
    1.5 MB · Görüntüleme: 3
  • IMG20220805170158.jpg
    IMG20220805170158.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 3
Geri