Merhabalar sizinle kötü bir anımı paylaşmak istiyorum ve sizede tecrübe olması açısından yaklaşık 1 ay önce kuş (Sultan papağanı lutino cinsi) (büyük ihtimalle dişi) sahiplendim fakat ilk geldiğinden beri diğer hem cinsleri gibi değildi ötmesi fazla değildi çok hareketli değildi saldığım zaman kendini sevdirir ordan oraya gezerdi daha alışma sürecindeydi daha isimine bile alışmamıştı biraz yabancı gibiydi hatta paylaşmıştım davranışını aşağıya doğru eğilerek popo kısmına doğru bakıyordu garipsemiştim onun haricinde bi sıkıntı yoktu şu yaklaşık 2 günden beri hiç anlamadığım şekilde halsizleşti sürekli uyuyordu tüyler kabarık bitkin bi haldeydi ve dışkısı normal değildi ishaldi elimden gelen herşeyi yaptım ishal geçirmeye yönelik herşeyi sıcak tuttum günümü ona harcıyordum saolsun sitedeki arkadaşlar uyardı iyi olmayacağını anladım hemen veterinere götürdüm dün yem yememeye başladı yemeden içmeden kesildi zorla bir şeyler verdim sadece uyuyordu bu sabah veteriner hekim gördü baktı ishalin kuşlar için tehlikeli olduğunu söyledi virüslerden kaynaklı bir problem olacağını belirtti tedaviye başladı kuşu götürdüğümde zaten yürüyecek hali yoktu aldı steril ortam yoğun bakım kısmına alıp oksijen takviyesi yaptı insanlardada kullanılan astım ilacını buhar vasıtasıyla kuşa verdi solunumu iyi değildi çünkü antibiyotik verdi şırınga yardımıyla ama tüm müdahelelere rağmen maalesefki bu sabah kuşumu kaybettim sanırım birde ben geç kaldım iyileşicek umuduyla 1 gün bekledim ama o bir gün onlar için çok değerli lütfen kuşlarınızda ufak bir sorun gördüğünüzde destek alın müdahele edin böyle kötü sonuçlar olabiliyor
Seni çok sevmiştim çiko huzurla uyu
Çook üzgünüz..
Seni çok sevmiştim çiko huzurla uyu