Aksine elimi hiç çekmiyorum. Bir süre sonra kendisi elimdeyse omuzuma doğru gidiyor. Biraz sinir oluyor. Ve ses çıkartıp kaçıyor. Bu aralar ısırması daha da arttı artık her şeyi ısırıyor. Oyuncak birakmıştım onu mahvetmiş ısırarak acaba gelişme zamanı olduğu için olabilir mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.Isırmaya alıştığı için o hareketi her zaman yapacaktır,İsirinca sizde sakiniyorsunuz sanırım,Eğerli canınızı yakacak kadar ısırıyor ise elinize eldiven takın öyle sevin o isirsin elinizi kaçırmayın bu işlemi bir kaç gün tekrarlayın isirmaktan vaz geçecektir.Eğer isirdigin da elinizi kaciriyorsaniz o artik kendine zarar geleceğini düşünerek her yaklaşımın da ısırır.Bırakın isirsin elinizi kaçırmayın.
ısırmasın'dan kastınız can yakıcı,kanatacak seviyeler demi yok sa hafif gıdıklama seklin demi?Oyuncakları ısırmasının sebebi hırcınlığı sanmıyorum oynamak istemesinden,onlar oyuncakları parçalamaya bayılırlar.Aksine elimi hiç çekmiyorum. Bir süre sonra kendisi elimdeyse omuzuma doğru gidiyor. Biraz sinir oluyor. Ve ses çıkartıp kaçıyor. Bu aralar ısırması daha da arttı artık her şeyi ısırıyor. Oyuncak birakmıştım onu mahvetmiş ısırarak acaba gelişme zamanı olduğu için olabilir mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.
yok çok şükür öyle kanatmıyor, zarar verici değil daha çok gagasını hafifçe geçirip geri çekiliyor. bunu yaparken rahatsız olmuş bir ses çıkartıyor bu yüzden bende zorlamıyorum sevmek için. daha çok konuşuyorum elimle besliyorum. alışması gerek biliyorum ama hani bu süreçte tam olarak ne yapacağımı tam bilmiyorum. bu yüzden biraz endişeliyim.ısırmasın'dan kastınız can yakıcı,kanatacak seviyeler demi yok sa hafif gıdıklama seklin demi?Oyuncakları ısırmasının sebebi hırcınlığı sanmıyorum oynamak istemesinden,onlar oyuncakları parçalamaya bayılırlar.