Şu anda yemek yiyor kaşındığı zaman yüklerimVideo yükleyebilir misiniz?
Parazit olduğunu nasıl anlarız?Tüy döneminde olabilir. Yada parazit veya mantar kaynaklı olabilir...
Parazit olduğunu nasıl anlarız?
Bit spreyi almıştık petshoptan onu kullandık ancak ben bit olduğunı düşünmüyorum eve 4 gün önce geldi stresten olabilir mi?Dıştan bakışla anlaşılmıyor malesef. Dış parazit için ense damlaları var onu kullanırsınız, eğer kaşınma geçmezse ikinci ihtimal olarak dış mantar için bir solüsyon kullanmalısınız...
Bit spreyi almıştık petshoptan onu kullandık ancak ben bit olduğunı düşünmüyorum eve 4 gün önce geldi stresten olabilir mi?
O spreyler tavsiye edilmiyor pek. Zaten bir işe yaramadığı gibi kuşlara zararlıdır...
Stresten olduğunu sanmıyorum ben... Kuşta huzursuzluk tıslama gibi şeyler va
Elimi yaklaştırdığımda başta tıslıyor bana sonra okşayınca kafasını açıyor daha fazla okşayayım diye şu an da gagasını gıcırdatıyor keyfi gayet yerinde
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum en kısa süre içerisinde alacağım o ilacı sağolun <3O zaman alışmış biraz zamanla daha çok alışır. Dediğim gibi kaşınması için ense damlası kullanabilirsiniz. Vilmectin yada bitason alıp ensesine deriye temas edicek şekilde bir damla damlatın..