Sultan papağanım kabarık duruyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Şevval
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şevval

Yeni Üye
Yem yiyor ama kafeste genelde uyuyor çiftleşmek istediği için eş aldık 1hafta anca olmuştur birbirlerini sevdiler ama çiftleşme olmadı dişi izin vermedi dişi geldiğinden hep kabarık duruyor uyuyor peteğe yakın kısma gidiyor dışkısı normal sabahları ötmüyor ve dışarı çıkardığımız zaman mutfağa gitmeye çalışıyor dolaplara çiftleşmeye çalışıyor hep kabarık önceden yerde dolanırdı 20210223_103954.jpg16140930400888179477483828649400.jpg

rica etsem dışkısından bir kaç fotoğraf paylaşır mısınız?

Oyla 0
Kuşunuz eş istiyor bu bariz bir durum. Hiç karşılaşmadım fakat stres başlangıcı olabilir kuşunuzun kabarıklığı. Tabi bu ihtimal @Doğanay Y. hocamın dışkı tahlilinden sonra olacaktır.

Oyla 0
Kuşunuz eş istiyor bu bariz bir durum. Hiç karşılaşmadım fakat stres başlangıcı olabilir kuşunuzun kabarıklığı. Tabi bu ihtimal @Doğanay Y. hocamın dışkı tahlilinden sonra olacaktır.
Teşekkürler, peteğe yakın duruyorlar ben biraz üşüyorum kansızlık var acaba ev mi soğuk bilemedim kafasını kanatlarının ortasına koyup uyuyor korkuyorum günün çoğunda uyuyor

Oyla 0
peteğe yakın duruyorlar ben biraz üşüyorum kansızlık var acaba ev mi soğuk bilemedim
Eğer evinizin sıcak/soğukluğu hakkında kafanızda soru işaretleri varsa çok makul fiyatlarda satılan akıllı termometrelerden alabilirsiniz.Böylece hem nem oranını hemde ortam ısının derecesini öğrenmiş olursunuz.Örnek olarak;
1614112530420.png

Oyla 0
Eğer evinizin sıcak/soğukluğu hakkında kafanızda soru işaretleri varsa çok makul fiyatlarda satılan akıllı termometrelerden alabilirsiniz.Böylece hem nem oranını hemde ortam ısının derecesini öğrenmiş olursunuz.Örnek olarak;
Ekli dosyayı görüntüle 13376
Bu ay geldi eşi hastaydı ishal ona bağışıklık sistemi güçlendiriciler vitaminler yeni kafes yuvalık vs harcayacak param kalmadı bu ay onlar için

Oyla 0
Dışkısı biraz kötü görünüyor. Çekirdek oranınız mı fazla acaba?

Oyla 0
Dışkısı biraz kötü görünüyor. Çekirdek oranınız mı fazla acaba?
Aslında çekirdek cok yemiyor ama yerde ne bulursa yemeye çalışıyor kağıt vs veya kıyafetin üstündeki tüyleri bazen yetişemiyorum ve yiyor yeme alıştırırken sahibi yerden yedirtmiş belki de ondan tok olsa bile ne bulursa yemeğe çalışıyor

Oyla 0
Geri