Asiye Azder
Yeni Üye
Merhaba 9 aylık papağanım. Ve 6 aydır bizimle. Geldiğinde çok korkak ve ürkekti hep titriyordu güç bela kendime alıştırdım. Benden başkasına güvenmiyor ve korkuyor. Kendini öptürmeyi çok sevsede elimle dokunmama izin vermiyor ama benimle bazen uyuyor yemek yiyor kafamda omzumda dolaşıyor. Erkek papağan. Yaklaşık hazirandan beri tüylerini yoluyordu ama kendine zarar vermiyordu. Sonra Eylül ayında kanadı çıktı kendi kendine yerine girdi. Vete götürdüm bu durumunun stresten olduğunu söyledi. Dış paraziti yapıldı. Ama 2 ay geçti hala aynı durumdayız. Üstelik geçen ay kanadını o kdar yoğun koparmış ki uçamıyor şu an. Normalde kafesine sadece yemek için girer kafes kapısı hep açıktır. Bu günde kanadını incitmiş kanatmış çok kötü ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardımcı olun. Veterinerde bir şey demedi üstelik kötü bir vette değil. Daha önce 10 sene dişi sultan beslemiştim hiç bir şekilde böyle bir problemle karşılaşmadım yavrumun hiç hastalığı olmamıştı. Fakat bu kuşum her gün bir problem buluyor