Sultan papağanım kandaını kanatı

Pınar karakullukçu

iyikus.com Üyesi
IMG_20210515_143740.jpgsultan papağanm bugün kanadını kanatı baya bi kanadı ama şu an durdu sürekli bu kanayan yerle uğraşıyo şu anlık yemek yemesi falan normal hareketlide ama kafesin içinde tutuyoruz normalde hep dışarda dururdu dışarda durması kanadına bi sıkıntı yaratırmı

merhaba, o bölgede kırık kök olabilir. Linkteki gibi kontrol edip varsa alınız. Birde oynamaya devam ederse mutlaka boyunluk yapıp keçe gibi malzemeden takınız.

Oyla 0
merhaba, o bölgede kırık kök olabilir. Linkteki gibi kontrol edip varsa alınız. Birde oynamaya devam ederse mutlaka boyunluk yapıp keçe gibi malzemeden takınız.

Peki o kırık kökü çekmezsek bi sıkıntı olurmu

Oyla 0
Kuşu rahatsız eder sürekli ve kanama yapar. Çekilmesi gerekiyor. Cımbızla tutup hızlıca çekin birşey olmaz yenisi çıkar..
Hiç yapmadığım için zarar veririm diye korkuyorum çünkü ilk kırıldığında baya kanadı kırılan yere baskı yaptım kanaması durdu şu an yemek yiyor, yani korkuyorum bi sorun olur diye

Oyla 0
Genelde tek tüy sorun olmaz ama çoklu tüy çekimleri ani kriz geçirip ölmelerine neden olabilir. Bu nedenle hızlıca kuşu germeden yapılmalı ya da veterinere götürülmelidir. Zor bir işlem değildir. Tüyü tespit edip çekin hızlıca (tabi kanadı sabit tuttun)

Oyla 0
Genelde tek tüy sorun olmaz ama çoklu tüy çekimleri ani kriz geçirip ölmelerine neden olabilir. Bu nedenle hızlıca kuşu germeden yapılmalı ya da veterinere götürülmelidir. Zor bir işlem değildir. Tüyü tespit edip çekin hızlıca (tabi kanadı sabit tuttun)
Tamam deniğcem çok teşekkür ederim ama çok kızıyo dokundurmuyo bile yarasına peki tüyü çektikten sonra kanama yaparmı önceden haberim olsunda çekersem korkmıyım yanlış bişey yaptım diye

Oyla 0
Tamam deniğcem çok teşekkür ederim ama çok kızıyo dokundurmuyo bile yarasına peki tüyü çektikten sonra kanama yaparmı önceden haberim olsunda çekersem korkmıyım yanlış bişey yaptım diye
az oranda kanaması normal. Kanamayı hızlı donduracak malzemeler var

Oyla 0
Geri