Mustafa Pancar Hobi
Yeni Üye
Alttaki fotograftaki gibi dışkısı arkadaşlar 1 yıldır bende kuşlar lakin bu aralar pek ilgilenemedim 1 2 haftdır dışkısı bayaa garip geldi bana
Usta atamadım Dosya çok büyük diye uyarı veriyorMerhaba, görsel görünmüyor
Usta atamadım Dosya çok büyük diye uyarı veriyor
Teşekkür ederim yükledim şimdiThread 'Görsel ve Video Nasıl Eklenir' Görsel ve Video Nasıl Eklenir
Görseli paylaştım usta yardımcı olur musun rica etsemMerhaba, görsel görünmüyor
O beyaz kurumus olanlar da mı dışkısı yer yer yesil çokca beyaz kütleler var.Belirtileri ne durumdaAlttaki fotograftaki gibi dışkısı arkadaşlar 1 yıldır bende kuşlar lakin bu aralar pek ilgilenemedim 1 2 haftdır dışkısı bayaa garip geldi bana
Ne şekilde hangi yemleri kullaniyor onlar da yazin arkadaşlar daha kolay yardimci olur beslenme sorunu mu iç organlarda olusmuş bir tahribat mi diyeAlttaki fotograftaki gibi dışkısı arkadaşlar 1 yıldır bende kuşlar lakin bu aralar pek ilgilenemedim 1 2 haftdır dışkısı bayaa garip geldi bana
Evet kuşlarım şuan kuluçkaya yatıyotlar ilk kuluçkaları kukuçkadan sonra oldu bu sorun yaklaşık 1 haftadır böyle bişeyi gördümMerhaba, mutlaka veteriner görmesi gereken bir vaka. Pankreas sorunu olabileceği gibi üreme yollarında ki herhangi bir rahatsızlıktan kaynaklıda yapıyor olabilir.
Karışık muhabbet yemi diyebiliriz aspur yulaf ak darı ve bi kaç karışık tohumNe şekilde hangi yemleri kullaniyor onlar da yazin arkadaşlar daha kolay yardimci olur beslenme sorunu mu iç organlarda olusmuş bir tahribat mi diye
Evet beyaz olanlarda dışkı malesefO beyaz kurumus olanlar da mı dışkısı yer yer yesil çokca beyaz kütleler var.Belirtileri ne durumda
veterinere gitmenizde fayda var bu durumda geç olmadanEvet beyaz olanlarda dışkı malesef