Sultan papağanım yürüyemiyor

Merve Kalender K.

Yeni Üye
Merhabalar dün dişi sultan papağanım bir yere çarptı büyük ihtimal cam büyük bir ses geldi geldiğimde kanatları kanıyordu ve yürüyemiyordu eşim veterinere götürdü kırık yok dendi ama dünden beri uyuyor genelde yem yemiyor normalde çok ele gelmeyen kuş saatlerce kucağımda sabit duruyor lütfen bi öneri

Merhaba, çarpma etkisiyle büyük sarsıntı yaşadi muhtemelen. Kanamasi da bitkin düşürmüş olmalı. Enerji toplamasina olanak sağlayacak besinler veya takviyeler gerekiyor. Elektrolit kullanmayi deneyiniz

Bugün götürdüm veteriner kas spazmı olduğunu söyledi mineral ve vitamin tedavisi verdi bir aylık bir süreç dedi beslenmesi fena değil ama düzelir mi kas spazmı baya üzülüyorum haline yuvarlanıyor resmen hayvan iki ayağını da kullanamıyor :(

Teşekkür ederim karışım şeklinde enjektörle vitamin ve mineral verdi neler var bilmiyorum , düzelebilir dedi ama zamanla işte ama beslenmesi lazım dedi yemek yiyor ama suyunu enjektörle ağzına zorla veriyorum inşallah oluyordur ağzına sıkıyorum

Teşekkür ederim karışım şeklinde enjektörle vitamin ve mineral verdi neler var bilmiyorum , düzelebilir dedi ama zamanla işte ama beslenmesi lazım dedi yemek yiyor ama suyunu enjektörle ağzına zorla veriyorum inşallah oluyordur ağzına sıkıyorum
Anlaşılan zorlu bir süreç olacak gelişmelerden bizi haberdar ediniz
Tekrardan çok geçmiş olsun

Geri