Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sultan papağanımın ayağı sıkıştı ayağını içeri doğru sokuyor
Yaklaşık 1 saat kadar önce sultan papağanımın ayağı sobaya sıkıştı can havliyle biraz bağırdı sonra da ayağını karnına doğru çekiyor ne yapmamız lazım acil yardım edebilirmisiniz fotoğrafta da belirttim
Soba sıcak değildir diye düşünüyorum..
Tavsiye;
-Kuşun ayağını çok üşütmeyecek kadar soğuk suyun altında tutun,15 dakika sonra tekrar tutun.
-Eczaneden ağrı kesici krem ve Teramisin alın. Önce teramisini yukarıdaki görünen çizgi şeklindeki kesiye sürün ve hafifçe yedirin.
15-20 dakika sonra ağrı kesici kerem ile kuşun ayağına günde 3 defa hafif hafif masaj yapın.
-Kafesin altına kalın ve yumuşak bir havlu serin
-Tüneği 1 taneye indirin ve kafes zeminine iyice yanaştırın
-Yemini ve suyunu en yakın noktaya konumlandırın.
-Aynı zamanda ayakta bir morarma, tırnaktan yukarı doğru çıkan bir kararma var mı gözlemleyin.
-Resimlerini ve özellikle yandan ve önden 2 pençesini de göreceğimiz şekilde 1 dakikalık bir video çekip, yükleyin.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.