Sultan papağanımin rahatsız olabilirmi

Emiryağız

Forum Sakini
4 yaşından fazla dişi sultan papağanım var.Az önce bana nefes alması ve duruşu biraz farklı geldi 3 ay önce eş aldım şuan anlaşıyor ikisi yumurta hazirligindalar.daha yeni kabuksuz yumurta durumu yaşadık.simdi tedirginim.bilgili olan arkadaşlarım bana yardımcı olursanız sevinirim.video atmaya çalışacağım

Biraz tıkanık gibi. Rahat değil gibi görünüyor dediğiniz gibi. Kabuksuz yumurta sorunu gibi ciddi bir durumu olan bir kuşunuz var. Herhangi bir aksilik dogurabileceginden veterinizle iletişimde kalmanızı öneririm. Görüntü olarak kırgın gibi ya da solunum sorunu olabilir ama çok belli etmiyor

Oyla 0
Biraz tıkanık gibi. Rahat değil gibi görünüyor dediğiniz gibi. Kabuksuz yumurta sorunu gibi ciddi bir durumu olan bir kuşunuz var. Herhangi bir aksilik dogurabileceginden veterinizle iletişimde kalmanızı öneririm. Görüntü olarak kırgın gibi ya da solunum sorunu olabilir ama çok belli etmiyor
Veterinere yumurta sorunu için götürdüm bana bir şırınga da çeşitli vitamin verdi onu kullandım birde suyuna d vitamini ekle birşeyi yok dedi.hergun vermemi söyledi.ama bu nesef sorunu yani tıkanma gibi olan bayadır var. akşam da derin nefes almasını farkettim.ben ne yapabilirim ne almam ne yapmam gerekiyor sizce

Oyla 0
Kunu hakında fazla bilgili değilim ama veteriner olarak İstanbulvet'i tavsiye ederiz. Ücreti biraz pahalı olabilir.

Oyla 0
Program sağlıklı olacaktır evet. Multivitamin 1 ya da 2 kez tek kullanılabilir. Ek olarak diğer grup vitaminlerde veriliyorsa multi vit haftada 1 günden fazla sunmayınız. Probiyotikte haftada 1 mutlaka veriniz. D vitamini doz aşımında riskler yaratabiliyor. Bu nedenle kontrollü şekilde haftada 1 kez uygulamanız daha uygun olur. Dozaja dikkat etmelisiniz.

Oyla 0
Program sağlıklı olacaktır evet. Multivitamin 1 ya da 2 kez tek kullanılabilir. Ek olarak diğer grup vitaminlerde veriliyorsa multi vit haftada 1 günden fazla sunmayınız. Probiyotikte haftada 1 mutlaka veriniz. D vitamini doz aşımında riskler yaratabiliyor. Bu nedenle kontrollü şekilde haftada 1 kez uygulamanız daha uygun olur. Dozaja dikkat etmelisiniz.
Çok sağolun bunları hep ekran görüntüsü alıp not edeceğim

Oyla 0
Geri