Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba merhaba bu 14-15 aylık dişi.yüzü böyle oldu.Erkekle bazen kavga ediyorlar o yapmış olabilir mi?Birde kuyru dağınık çok kötü fotosunu ekliyicem.Ben bu durumu nasıl çözerim tüy döküm döneminde olabilir mi?
bu da kuyruk kısmı erkekle aynı şeyleri yiyor aynı kafeste duruyor erkeğinde tüyleri tam tersi şekilde çok güzel ve kusursuz.2 gün de bir banyo yaptırıyorum(spreyle)Haftada 1 gün B vitamini veriyorum.Vitaminin ismi ozzy tüvit petshop dan aldım.Bildiğiniz daha iyi B vitaminleri varsa yazın onlardan kullanayım.Sebze ve meyvelerinide eksik etmiyorum.Erkeğinde fotosunu eklerim
Neden? erkek yuvalığa sokmuyor bazen son zamanlarda sokmaya başladı uzun zamandır çiftleşmiyorlar.Birde bazen vuruyor erkek dişiye.Bunlar yüzünden olabilir mi ?bu durumu nasıl çözücrğim eski haline nasıl gelir?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.