Sultan Papağanımızın ayaklarında sorun var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pepinot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pepinot

Yeni Üye
Merhaba üç gün önce yavru bi sultan papağanı sahiplendik zaten kuşçu ayaklarında bi problem olduğunu yürüyemediğini ve sahiplendireceğini söyledi ben de iyi bakabileceğimizi düşündüğüm için sahiplenmek istedim. Ayaklarının üstüne basamıyor yan yan dirseklerine basarak yürüyor ödem toplamış. Hirudoid forte jelle masaj yapmamı belki düzelebileceğini söylediler. Çarpık ayak rahatsızlığı diye bir şey varmış bu durumu nasıl çözerim düzelir mi yoksa geç mi kalınmış? Fotoğraf boyutu yüksek olduğu için yükleyemedim.

Merhaba, görsel boyutu küçültüp ya da resim yükleme sitelerinden birine yükleyip linki paylaşırsanız bi inceleyelim. Çarpık bacak sorunu ise biraz geç evet ama yinede çözüm olabilir.

Oyla 0
Ayakları bu şekilde ben de biraz araştırdım ve çarpık bacak gibi geldi ama iyileştirmek isterim mümkünse.

Ekli dosyalar

• FD84E092-800F-49F7-B7EE-0754B876111A.jpeg
    FD84E092-800F-49F7-B7EE-0754B876111A.jpeg
    18.8 KB · Görüntüleme: 11
Oyla 0
Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
bu siteye büyük bir resim yüklemeniz mümkün mü? yaklaştıramadım fotoğrafı. Çarpık bacak gibi görünmüyor. Yürürken bacakları ayrık bir görünümde mi? yoksa toplu düz mü basıyor? Eğer instagram yükleyebilirseniz oradan resim linki alıp buraya da yapıştırabilirsiniz.
Kuşunuzu veterinere götürdünüz mü bu arada. Pek sağlıklı görünmüyor sağ diz kapağı :(

Oyla 0
Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
bu siteye büyük bir resim yüklemeniz mümkün mü? yaklaştıramadım fotoğrafı. Çarpık bacak gibi görünmüyor. Yürürken bacakları ayrık bir görünümde mi? yoksa toplu düz mü basıyor? Eğer instagram yükleyebilirseniz oradan resim linki alıp buraya da yapıştırabilirsiniz.
Kuşunuzu veterinere götürdünüz mü bu arada. Pek sağlıklı görünmüyor sağ diz kapağı :(

Oyla 0
Parmaklarını kullanabiliyor mu? tutma, kavrama yetisi hala duruyor mu?
Ayak kısmı enfeksiyonlu görünüyor. Mutlaka veteriner hekimin görmesi gerekli :(

Oyla 0
Evet enfeksiyonlu Hirudoid Forte Jel ile günde iki kere masaj yapıyorum ayaklarına ama bugün biraz kanadı. Sahiplendiğim yerde veterinerlik okuyan biri vardı son sınıf öğrencisiymiş o söyledi ama en kısa zamanda götürmeyi düşünüyorum malum dışarı çıkamıyoruz pek Ayaklarında his var gibi sağ ayağındaki orta parmağıyla bugün tutunmasını sağladım ama diğeriyle daha kötü olan ayağıyla tutunamıyor. O şişkin kısımların üstüne basarak yürüyor.

Oyla 0
Masaj yapmaya devam edin hocam. Sizin şuan bunun haricinde yapabileceğiniz pek bir şey yok. Veterinere götürülüp ciddi anlamda kontrol edilmelidir ayak daha fazla zarar görmeden :(

Oyla 0
Geri