Suluğa limon damlatmak zararlı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MiniKuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MiniKuş

Veteran
Arkadaşlar bir arkadaşım bana mandalina greyfurt portakal limon gibi meyvelerin suyunu suluģa 3 4 damla damlatmanın zararlı olduğunu söylüyor. İçerisindeki asit kuşların midesini delermiş. Bu doğru mu sizce?

Saf su mühimdir. Herşey suya karıştırılmamalı. C vitamini ihtiyacı taze sebze ve meyve vererek karşılanabilir. Üstelik bu kuşların besin çeşitliliği açısından da iyi bir durumdur.

Ayrıca bi kaynakta erişkinlerde C vitaminine ihtiyacın olmadığı bilgisine denk gelmiştim. Teyit etmek gerekli pek tabi. Ulaşırsam bu kaynağa, paylaşabilirim ileri ki süreçlerde.

Oyla 0
C vitamini degilmis simdi öğrendim kusun yaglanma yapmamasi icin damlatıyorlarmış.
Yağlanmayı engellemek için. İlk kez duyuyorum. Alınan fazla enerji yakılandan fazla olursa bu yağa dönüşür. C vitamininden de alınan enerji var. Bu enerjiler nereye gidecek yahu:)

Yağlanmayı önlemek için, kuşların düzenli uçurulması, egzersiz yapmalarına olanak sağlayacak materyaller kullanılması en sağlıklı olanı...

Oyla 0
Yağlanmayı engellemek için. İlk kez duyuyorum. Alınan fazla enerji yakılandan fazla olursa bu yağa dönüşür. C vitamininden de alınan enerji var. Bu enerjiler nereye gidecek yahu:)

Yağlanmayı önlemek için, kuşların düzenli uçurulması, egzersiz yapmalarına olanak sağlayacak materyaller kullanılması en sağlıklı olanı...
Çok gerekli birşey değil o zaman. Ayda 1 defa 2 3 defa sıkmaktanda zarar gelmez herhalde.

Oyla 0
Çok gerekli birşey değil o zaman. Ayda 1 defa 2 3 defa sıkmaktanda zarar gelmez herhalde.
Ben yapmıyorum. Yağ kaygısı için yağ içeriği zengin tohumlar kısıtlanabilir, egzersiz yapılabilir. C vitamini için sebze ve meyve verilebilir. Çok komplike bir beslenme sistemi yaratmanın pek mantığı yok bence...

Oyla 0
Sıkılır sıkılır. Bu arada limon suyu diyette de kullanılır çok kilolularsa yardımı dokunur. Fakat ayda 1 sıkın çünkü asitli ve sıkarken de 4 damladan fazla sıkmayın

Oyla 0
Geri