Ben damlatmıyorum fakat damlatanlar aklima geldigi kadariyla c vitamini icin katıyorlardır herhalde.Bu meyvelerin suyunu hangi amaçla damlatmak istiyorsunuz?
C vitamini degilmis simdi öğrendim kusun yaglanma yapmamasi icin damlatıyorlarmış.Saf su mühimdir. Herşey suya karıştırılmamalı. C vitamini ihtiyacı taze sebze ve meyve vererek karşılanabilir. Üstelik bu kuşların besin çeşitliliği açısından da iyi bir durumdur.
Yağlanmayı engellemek için. İlk kez duyuyorum. Alınan fazla enerji yakılandan fazla olursa bu yağa dönüşür. C vitamininden de alınan enerji var. Bu enerjiler nereye gidecek yahuC vitamini degilmis simdi öğrendim kusun yaglanma yapmamasi icin damlatıyorlarmış.
Çok gerekli birşey değil o zaman. Ayda 1 defa 2 3 defa sıkmaktanda zarar gelmez herhalde.Yağlanmayı engellemek için. İlk kez duyuyorum. Alınan fazla enerji yakılandan fazla olursa bu yağa dönüşür. C vitamininden de alınan enerji var. Bu enerjiler nereye gidecek yahu
Yağlanmayı önlemek için, kuşların düzenli uçurulması, egzersiz yapmalarına olanak sağlayacak materyaller kullanılması en sağlıklı olanı...
Ben yapmıyorum. Yağ kaygısı için yağ içeriği zengin tohumlar kısıtlanabilir, egzersiz yapılabilir. C vitamini için sebze ve meyve verilebilir. Çok komplike bir beslenme sistemi yaratmanın pek mantığı yok bence...Çok gerekli birşey değil o zaman. Ayda 1 defa 2 3 defa sıkmaktanda zarar gelmez herhalde.