Suluk banyosu

KanaryalıVeMutlu

Forum Sakini
kuşlarım banyoluktan banyo yapmak yerine suluktan yapıyor sebebi nedir? yemlere kuş kumuna kalamar kemiğine su geliyor bir sorun olurmu kafes telleride su oluyor

Dıştan takılan banyoluklara daha tedbirli yaklaşabiliyor kuşlar. Bu konuda çok daha olumlu tepki gösterdikleri kafes taban banyoluğu kullanabilirsiniz. İçerisine bir iki parça yeşillik koyabilirsiniz...

Oyla 0
Hatta şöyle birşey yapabilirsin, ben bazen öyle yapıyorum, çok hoşlarına gidiyor. 5 lt. Lik petlerin ağız kısmından başlayarak yaklaşık 10 cm yükseklikten kesiyorum. Kapağına 1-2 delik açıyorum, içerisine su dolduruyorum... kafes taban banyoluğuna damlama durumunu yaratacak şekilde dıştan kafes üzerine yerleştiriyorum... Daha çok dikkatlerini çekiyor ve hoşlarına gidiyor

Oyla 0
Hatta şöyle birşey yapabilirsin, ben bazen öyle yapıyorum, çok hoşlarına gidiyor. 5 lt. Lik petlerin ağız kısmından başlayarak yaklaşık 10 cm yükseklikten kesiyorum. Kapağına 1-2 delik açıyorum, içerisine su dolduruyorum... kafes taban banyoluğuna damlama durumunu yaratacak şekilde dıştan kafes üzerine yerleştiriyorum... Daha çok dikkatlerini çekiyor ve hoşlarına gidiyor
Tam olarak bu video bence.:)

Oyla 0
Oyla 0
Daha çok dökülmelerin önüne geçmek için yapılmış sanırım. Bu denli yüksek ücret vermenin hiçbir anlamı yok:) Izgaralı yemlikler kullanılabilir bu tarz problemlerin önüne geçmek için...

Oyla 0
Geri