KanaryalıVeMutlu
Forum Sakini
kuşlarım banyoluktan banyo yapmak yerine suluktan yapıyor sebebi nedir? yemlere kuş kumuna kalamar kemiğine su geliyor bir sorun olurmu kafes telleride su oluyor
Hatta şöyle birşey yapabilirsin, ben bazen öyle yapıyorum, çok hoşlarına gidiyor. 5 lt. Lik petlerin ağız kısmından başlayarak yaklaşık 10 cm yükseklikten kesiyorum. Kapağına 1-2 delik açıyorum, içerisine su dolduruyorum... kafes taban banyoluğuna damlama durumunu yaratacak şekilde dıştan kafes üzerine yerleştiriyorum... Daha çok dikkatlerini çekiyor ve hoşlarına gidiyor
Evet gayet güzel bir olay Fakat evcil kuşlar için daha uygun... Evcil kuşlara yapılabilir basit bir banyoluk ve güzelTam olarak bu video bence.
Daha çok dökülmelerin önüne geçmek için yapılmış sanırım. Bu denli yüksek ücret vermenin hiçbir anlamı yok Izgaralı yemlikler kullanılabilir bu tarz problemlerin önüne geçmek için...25.5BGN 26% OFF|CAITEC papağan dökülmeye dayanıklı yem kutusu kuş yemi kutusu papağan gıda kabı ısırmaya dayanıklı küçük kuşlar için uygun küçük papağan|parrot parrot|parrots parrots parrotsfor parrot - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bu akıllı yemlikte benim baya hoşuma gidiyor hocam sen nasıl değerlendiriyorsun?