Bedriye bircan eşin
iyikus.com Üyesi
Kuşum sürekli ağzını açıp kapıyo ve sesler geliyo konuşmak mı istiyo hastamı bilmiyorum ve arada hafif karnı şişik neden olabilir ?
Kısa bir video atar mısınız?Görmeden birşey demeyelimKuşum sürekli ağzını açıp kapıyo ve sesler geliyo konuşmak mı istiyo hastamı bilmiyorum ve arada hafif karnı şişik neden olabilir ?
video atmaya çalışıyorum ama olmadı gitmiyor video yaaKısa bir video atar mısınız?Görmeden birşey demeyelim
Devamlı olarak değil genelde küçük ve yuvarlak ama bu renk bazen içinde beayz da oluyorDışkısı devamlı bu renk ve uzun şekilde mi yapıyor?
youtube yükleyip link atmayı denediniz mi?Şuan için az da olsa rahatlaması için kekik çayı verin.Videoyu görünce tekrar yorumlayalım.Söylediğim ilaç değildir.Kullanmanız sorun olmaz.video atmaya çalışıyorum ama olmadı gitmiyor video yaa
youtube yükleyip link atmayı denediniz mi?Şuan için az da olsa rahatlaması için kekik çayı verin.Videoyu görünce tekrar yorumlayalım.Söylediğim ilaç değildir.Kullanmanız sorun olmaz.
Bir bardak suyu kaynatın
Ocaktan alınca üzerine kekik ekleyin ve soğumaya bırakın.Soğuyunca da içme suyu olarak verin
Belirttiğiniz sorunlar solunum yolu veya mantar kaynaklı olabilir bu nedenle şuan için farklı bir şey tavsiye edemeyeceğim.Video görmemiz gerekli.
Kısa bir video atar mısınız?Görmeden birşey demeyelim
Tamam çok teşekkür ederim ilerlemesi durumunda en kötü ne olabilir ölümcül riski varmıdır ?Üst solunum yolu sorunu gibi görünse de kuşunuz kondisyon bakımındanda güçsüz olabilir. Böyle durumlarda devalı nefes nefese kalma gözlemlense de sizin durumunuz biraz daha fazlası gibi. Uygun bir veterinere danışmanızı öneririm.
Alttan üst solunum yolu için etkili ürünlere göz atabilirsiniz
Kuşlar için Kullanılan İlaçlar ve uygulanma şekilleri
Tamam çok teşekkür ederimİlerlemiş ise rahatsızlığı ve yeni yeni fark ettiriyorsa size kuş, ilaç tedavisi biraz uzun sürebiliyor, başka sorunların oluşmasınada temel hazırlıyor. Başlangıç evrelerde ise atlatması bir o kadar kolay. Doksisiklin etken maddeli ürünler kullanılır bu tip rahatsızlıklarda. Veterinerlerden ya da zirai ilaç satan yerlerden temin edebilirsiniz bir tek