kafesteki dışkıların net çekilmiş fotolarını paylaşırmısınız
kontrol ettim sivri evetBir de göğüs kemiğini kontrol eder misiniz. Ters ve gibi sivri mi? Hassas tartınız varsa tartmayı da ihmal etmeyiniz.
?en kısa zamanda veterinere götüreceğim çok teşekkürlerBu tarz denge sorunları veteriner kontrolü gerektiren öncelikli durumlardan. Kalsiyum / D vit eksiklikleri, merkezi sinir sisteminde sorunlar, ilerlemiş hastalıktan kaynaklı yorgun düşmeler gibi bir çok neden olabilir. En kötüsü ise deneme yanılma yapacak pek zamanın olmamasıdır. Nokta atışı doğru ilaç kullanımı gerektirir
tekrar kontrol ettim diğer kuşumla karşılaştırdım yani tam olarak ters V şeklinde değil de düz bi şekilde sivrilik var. diğer sağlıklı kuşumun biraz daha az belirsiz sivriliği. bunun belirli düz bir sivriliği varBu tarz denge sorunları veteriner kontrolü gerektiren öncelikli durumlardan. Kalsiyum / D vit eksiklikleri, merkezi sinir sisteminde sorunlar, ilerlemiş hastalıktan kaynaklı yorgun düşmeler gibi bir çok neden olabilir. En kötüsü ise deneme yanılma yapacak pek zamanın olmamasıdır. Nokta atışı doğru ilaç kullanımı gerektirir