sürekli kanat titremesi

lemoulin

iyikus.com Üyesi
merhaba. lutino kuşum birkaç gündür sürekli kanadını titretiyor. normalde de alçaktan uçardı ama şimdi hiç uçamıyor pat diye yere düşüyor. neden olmuş olabilir?

Ekli dosyalar

Bir de göğüs kemiğini kontrol eder misiniz. Ters ve gibi sivri mi? Hassas tartınız varsa tartmayı da ihmal etmeyiniz.

Oyla 0
Bu tarz denge sorunları veteriner kontrolü gerektiren öncelikli durumlardan. Kalsiyum / D vit eksiklikleri, merkezi sinir sisteminde sorunlar, ilerlemiş hastalıktan kaynaklı yorgun düşmeler gibi bir çok neden olabilir. En kötüsü ise deneme yanılma yapacak pek zamanın olmamasıdır. Nokta atışı doğru ilaç kullanımı gerektirir :(

Oyla 0
Bu tarz denge sorunları veteriner kontrolü gerektiren öncelikli durumlardan. Kalsiyum / D vit eksiklikleri, merkezi sinir sisteminde sorunlar, ilerlemiş hastalıktan kaynaklı yorgun düşmeler gibi bir çok neden olabilir. En kötüsü ise deneme yanılma yapacak pek zamanın olmamasıdır. Nokta atışı doğru ilaç kullanımı gerektirir :(
?en kısa zamanda veterinere götüreceğim çok teşekkürler

Oyla 0
tekrar kontrol ettim diğer kuşumla karşılaştırdım yani tam olarak ters V şeklinde değil de düz bi şekilde sivrilik var. diğer sağlıklı kuşumun biraz daha az belirsiz sivriliği. bunun belirli düz bir sivriliği var

Oyla 0
beni yanlış anlamayın ancak biraz gecikiyorsunuz

kuşunuzdaki titreme , zayıflık , ucamama gibi durumlar çok ciddi ve acil (hemen) müdahale edilmesi gereken bir enfeksiyon kaynaklı olabilir. veterinere gidecekseniz acele etmenizi öneririm

Oyla 0
Geri