Tatile gidiceğiz eş kuşları ne yapmalıyız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enes153
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Enes153

Forum Sakini
Merhaba eş sultan papağanım var.dğzenli çiftleşiyorlar bakımları zor olduğu için normal birine bırakmak istemedim.güvenilir bir petshop var bildiğimiz.Oraya bıraksam olur mu fakat orada da fazla kuş olduğu için yavru alma şansımız düşer mi.Bi şekilde birilerine söyleyip evde bakmalarını mı istemeliyim.yardım ederseniz sevinirim?(süre 1 hafta)

Senin tercihine bağlı bir şey götürürsen hasta olma ihtimalleri yüksek kafes yer kaplayabilir götürmezsen senden soğup seni unutabilirler götürmeye niyetliysen arabada klima ve camın kapalı olmasına dikkat et tavsiyem Götürmemen

Oyla 0
günlük su yem kontrolü yaptırabileceğiniz birisi varsa problem olmayacak gibi kafeslerinde tül varsa çıkarın tülü güneş alan bir yerde olsunlar ve daima gece lambası yakın bir sorun olmaz allahın izniyle ama birine söyleyin günlük kontrol etsin komşunuz vs. güvenebileceğiniz biri.. yere büyük bir kapta yem de koyarsınız

Oyla 0
Merhaba öncelikle yardımınız için teşekkürler.Önerilerinizi dikkate alıcağım zaten yola götürmek gibi bir düşüncem yok çünkü Konya'da yaşıyorum gidiceğimiz yer İzmir.Böyle bir durumda hayvanlar hem sitrese girer hemde nem oranı sıcaklık farkından insan bile bazen çok hastalanıyor.Kuşlarıma birşey olması gibi bir ihtimali göze alamam.Sadece güvendiğim,daha önce kuş aldığım,bakabileceğini düşündüğüm bir petshop var.Yuvalık olduğu için yavru olabilir.En azından bunun denetimini bir petshop yapsın eğer yumurta vb olursa bakımı iyi olsun istiyorum çok uzun bir süre değil 1 hafta sadece.Yumurtlama olayında korkum daha ilk kuluçka ve yumurtaya zarar vermelerinden kavga etmelerinden vb korkuyorum.Sizce bu pethshop a bıraksam sitrese girip.Yavru yapmama gibi olaylarla karşılaşabilirmiyim.

Oyla 0
Merhaba öncelikle yardımınız için teşekkürler.Önerilerinizi dikkate alıcağım zaten yola götürmek gibi bir düşüncem yok çünkü Konya'da yaşıyorum gidiceğimiz yer İzmir.Böyle bir durumda hayvanlar hem sitrese girer hemde nem oranı sıcaklık farkından insan bile bazen çok hastalanıyor.Kuşlarıma birşey olması gibi bir ihtimali göze alamam.Sadece güvendiğim,daha önce kuş aldığım,bakabileceğini düşündüğüm bir petshop var.Yuvalık olduğu için yavru olabilir.En azından bunun denetimini bir petshop yapsın eğer yumurta vb olursa bakımı iyi olsun istiyorum çok uzun bir süre değil 1 hafta sadece.Yumurtlama olayında korkum daha ilk kuluçka ve yumurtaya zarar vermelerinden kavga etmelerinden vb korkuyorum.Sizce bu pethshop a bıraksam sitrese girip.Yavru yapmama gibi olaylarla karşılaşabilirmiyim.
Diğer kuşlarla aynı kafeste kalmayacaksa bence mantıklı. Yer değişimi kuluçka başlatmayı geciktirecektir elbette.

Oyla 0
Geri