Tavsiye istiyorum:)

GamzeAnafarta

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
Uzman görüşlerinize ihtiyacım olan bir sorunum var.
3 yıldır bizle olan erkek bir muhabbet kuşum var ve çok insan canlısıdır. Bundan yaklaşık 7-8 ay önce yanına bir dişi kuş aldık jumbo sanırsam. Benim kuşum yanında biraz küçük kalıyor ama olsun. Bu dişi kuş daha önce 1 kez yumurta vermiş. Şimdi bende yavru istiyorum. Büyük bir kafesleri var ve bugün büyük bir yuvalık alıp taktım. İçine talaşı vs koydum. Erkek kuşumda baya bir gayret var ama bize karşı, elimizle çiftleşmeye çalışıyor daha öncesinde yaptığı gibi. Ben bu süreçte ne yapmalıyım yavru almak için. Kuşlarım genelde hep dışardadır, bu yavru alımına engel olur mu? Benim takviye olarak vitamin vermem gerekiyor mu? Sağlıklı bir çiftleşme ve sonrasında sağlıklı yumurta alabilmek için neler yapmalıyım? Bu arada erkek kuşum aspur yiyor sadece zararı olur mu kesmeli miyim?
Bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olursa çok sevinirim, şimdiden hepinize teşekkür ederim :)
isterseniz başka görsel ekleyebilirim, aldığım yuvalığı ekledim baya büyük

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-30-21-28-02-14_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.png
    Screenshot_2020-04-30-21-28-02-14_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.png
    321.2 KB · Görüntüleme: 1
Karisik yem verilebilir yaz geliyor malum aspur yaglandirir yavru almak icinde kuslari sakin biryere koymaniz ve rahatsiz etmemeniz gerekiyor

Oyla 0
Merhaba, tüm sorularınızın cevabı sitemizde ayrıntılı ve ek bilgilerle mevcuttur. Bu nedenle zamanınız varsa okuyun derim.
Aldığınız yuvalık uygundur. Dışarıda olması eşleşmeye sıkıntı yaratmaz ama süreci çok ama çok erteler. Bir süre birlikte kafeste zaman geçirmelerini sağlayınız.
Diğer sorularınızı sitemizde kolaylıkla bulabilirsiniz. Bulamazsanız tekrardan anlatmaya çalışırım.

Oyla 0
Merhaba, tüm sorularınızın cevabı sitemizde ayrıntılı ve ek bilgilerle mevcuttur. Bu nedenle zamanınız varsa okuyun derim.
Aldığınız yuvalık uygundur. Dışarıda olması eşleşmeye sıkıntı yaratmaz ama süreci çok ama çok erteler. Bir süre birlikte kafeste zaman geçirmelerini sağlayınız.
Diğer sorularınızı sitemizde kolaylıkla bulabilirsiniz. Bulamazsanız tekrardan anlatmaya çalışırım.
Çok teşekkürler

Oyla 0
Geri