Tavuklar İçin Gervit Kullanımı

mertbulut

iyikus.com Üyesi
Hastalık olduğu için önlem amaçlı tavuklarımıza gervit vermeyi düşünüyorum ne miktarda kullanmalıyım ağızdan şırınga ile kaç damla damlatabilirim

Rahatsızlığı nedir bilmiyorum sapa sağlam tavukuğumuz 1 gün içinde hastalanıp öldü aynı şekilde komşumuz da tavuğu hastalandı 3 tane tavuk besliyorum şuan da onlara da tedbir amaçlı vitamin ve probiyotik vereceğim

Oyla 0
tavuklarınızın rahatsızlığı nedir, kaç tane besliyorsunuz?

Tavuk işi sıkıntılı ya çok zayıf bünyeleri var. Hastalık bir başladımı bütün hepsine yayılıyor patır patır ölüyorlar. Önceden aşı falan yapılması lazım vs. birsürü ayrıntısı var..

Bizim bir arkadaş yumurta işine girmişti baya bir tavuk almıştı. Bir süre iyi yumurta sattı. Yumurtasıda güzeldi he markettekilerden çok daha iyidi. Gezen tavuk yumurtası üretiyordu. İşte sonra kümeste hastalık bir çıktı tavuklar bir iki hafta içinde telef oldu kurtaramadı bıraktı işi sonra...

Oyla 0
Rahatsızlığı nedir bilmiyorum sapa sağlam tavukuğumuz 1 gün içinde hastalanıp öldü aynı şekilde komşumuz da tavuğu hastalandı 3 tane tavuk besliyorum şuan da onlara da tedbir amaçlı vitamin ve probiyotik vereceğim

Tavsiyem hastalık varsa mix bir ilaç kullanın hepsine. Veteriner imkanınız varsa danışın. Vitaminle falan düzelmezler...

Oyla 0
Merhaba. Eğer ayırma imkanınız varsa tek tek, yoksa 2-3 gruba bölerek tavukları ayırın
Bulaşıcı hastalıktan da ölüyor olabilirler, yediklerinden de zehirleniyor olabilirler.
Ortalıkta fare zehir vs varsa kaldırın.
Ve bir tavuk üreticisi ile irtibata geçip resim, dışkı ve video gönderin.
Aynı resim video ve dışkı resimlerini buraya da yüklerseniz yorumlarız.

Oyla 0
Oyla 0
Geri