Tekrar bozulan dışkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yao ako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yao ako

Forum Sakini
Arkadaşlar öncelikle bayramınız kutlu olsun.Bizimkinin dışkıları gene bozdu.Fotoları aşağıda.Kendiside tüyde.tüyde dışkıların bozulduğunu biliyorum ama bu kadar olmaz bence.Kasım ayında gene sorunumuz olmuştu ve sulphametzineyle geçirmiştik.Ek olarak iştahında ve hareketlerinde bir sorun yok.Elimde bitason ,sitraks ve röhnfried ürünleri var.

hocam dışkılar anlattığıniz kadar kötü görünmüyor. sizi endişelendiren başka bir durum (halsizlik,kabarma vb) var mı?

Oyla 0
ben olsam bi kac gun probiyotik + prebiyotik desteği veririm. devam ederse ona göre tekrar bakarım. kötü bir şey göremedim

tecrübeli arkadaşlar da yorum yapar

Oyla 0
bu aralıkta dışkılar acil sayılmaz ancak bir doğal kür uygulaması süreçte gerekebilir. Bunu doğal yollarla yapabilirsiniz. Düzenli (günlük) altını değiştirerek 2 günde 1 kez sağlık saçan sebzeleri ya da çayları teker teker kullanın. Örneğin kekik ile başlandı ise dışkıları gözlemleyip fotoğraflayın. 2 günün sonunda toparlanma gözlemlendi ise kekikle bir süre mamasına ve taze olarak asarak bu sebzeyi sunun. Aynı şekilde probiyotik, prebiyotik bile düzeltebilir bu dışkıyı.

Son düzenleme:
Oyla 0
kuvvetli bir bağışıklığa sahip değil kuşlar anlaşılan. Bir miktar zorlayan bakteriyel problemi olabilir ama deneme yanılma yaparak sürece müdahale etmeyin bence. Üstte yazdığım gibi yapılabilir.

Oyla 0
Bu tip dışkılar pek teşhis için yeterli olmuyor. Ufak bir tüy değişimi bile bu tip boyamama yapabilir. Eğer endiseliyseniz kisa süreli kürler yapilabilir. Öncelikle ic parazit, ardindan sulfamazathine turevi ürünlerle kisa süreli bir kür geçilebilir. Bunun yerine 4 in 1 ürünleri kullanmak daha uygunda olabilir. Yahut quiko med gibo ürünler.

Oyla 0
Bu tip dışkılar pek teşhis için yeterli olmuyor. Ufak bir tüy değişimi bile bu tip boyamama yapabilir. Eğer endiseliyseniz kisa süreli kürler yapilabilir. Öncelikle ic parazit, ardindan sulfamazathine turevi ürünlerle kisa süreli bir kür geçilebilir. Bunun yerine 4 in 1 ürünleri kullanmak daha uygunda olabilir. Yahut quiko med gibo ürünler.
sitraksı kasım ayında uygulamıştım tekrar uygulamalımiyım?

Oyla 0

arkadaşlar sitraks ve probiyotikten sonra durum.bence iyileşmiş.ek olarak dışkılar bozulduğunda gece bozuluyordu gündüz normaldi.

Oyla 0
Geri