Tekrarlayan Tüy Dökümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazal

Yönetici
Moderatör
Merhabalar,üç gece önce sabaha karşı Bulut’un odada uçma sesine uyandım.Kafesi nasıl açtı,o karanlıkta neden çıkıp uçmaya başladı hiç bir fikrim yok.Sağa sola çarpa çarpa ben ışığı açana kadar dolabın arkasına düştü:/ O bağırıyor ben bağırıyorum baya korktuk yani :) ertesi gün kuyruk tüyleri dahil çok yoğun tüye girdi,bir ay önce bitmişti oysa ki.Çok korktu stres yaptı o tetiklemiş olabilir mi?

Elbette. Korku, stres, bakım durumu, beslenmesi, ortam ısısı bunu tetikler. Üzücü olmuş :(

Oyla 0
Elbette. Korku, stres, bakım durumu, beslenmesi, ortam ısısı bunu tetikler. Üzücü olmuş :(
Zaten çok ağır tüye girmişti tam yeni toparladı derken kötü oldu gerçekten :( İlk defa böyle bir şey yaptı hala anlam veremiyorum.Quiko biotin alsam daha çabuk toparlar mı? Muta-vit veriyorum gerçi ama o daha etkiliyse alayım.

Oyla 0
Merhabalar,üç gece önce sabaha karşı Bulut’un odada uçma sesine uyandım.Kafesi nasıl açtı,o karanlıkta neden çıkıp uçmaya başladı hiç bir fikrim yok.Sağa sola çarpa çarpa ben ışığı açana kadar dolabın arkasına düştü:/ O bağırıyor ben bağırıyorum baya korktuk yani :) ertesi gün kuyruk tüyleri dahil çok yoğun tüye girdi,bir ay önce bitmişti oysa ki.Çok korktu stres yaptı o tetiklemiş olabilir mi?
Dün de benim kız sabahın beşinde kafesten fırlayıp dolabın arkasına düştü :) çok çok nadir de olsa öyle çılgınlıklar yapıyorlar sanırım arada

Oyla 0
Geceleri canları sıkılıyor herhalde aşırı tatlılar maviş yavruyken onu yatırır içeri geçerdik bir de bakmışız kafesten çıkmış yanımıza gelmiş şok olurduk :)
Benim ki uykucu bir de,10 a kadar uyur örtüsünü açsam bile uyanmaz.İlk defa gece uyanıp firar etti :) kapıyı açarken tırnağım acıyor bazen o nasıl açtı çıktı? Paranormal Activity gibi :ROFLMAO:

Oyla 0
Geri