Tetramezatin ilaç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Denizzzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Denizzzz

Yarışma Kazananı
Arkadaşlar bi üretici arkadaş ayda 1 kuşların suyuna bundan az miktarda eklememi kuşlara iyi geleceğini söyledi. Sizce hakli mı, bu ilacı kullanmalı mıyım? (Kuşlarımda herhangi bir rahatsızlık yok.)20210203_173848.jpg

Bence siz o üretici arkadaş ile bağlantınızı kesin.Ayda bir antibiyotik vermek kuşlara eziyetten başka bir şey değildir.2-3 gün de probiyotik takviyesi yapıyordur büyük ihtimalle.Aşağıya koyduğum linki incelemenizi öneririm.

Oyla 0
ayda bir gün kullanmanın faydası değil zararı olur, bakteri ve koksidiyaların etken maddelere karşı direnci gelişir, kuşun organları yorulur, ve bağışıklık sistemi zayıflar

ben önlem amaçlı 6 ayda bir kere 4-5 gün kullanıyorum. tam dolu suluğa 2 pirinç tanesi kadar ekleyip su hergün değistirilir, ilaç kullandığınız sürece kafesten kum, kalamar, gaga taşı çıkarılır. ilaç kullanımı bitince probiyotik/vitamin desteği verilir. uygulama şeklini tavsiye değil, bilgi amaçlı yazıyorum. üretim yapmıyorsanız , kafese sürekli yeni kuş girip çıkmıyorsa çok da gerekli değildir

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri