Tık Tık ses geliyor

Şeker2019

iyikus.com Üyesi
merhaba, foruma yeni katıldım. konuyu doğru yere açmamış olabilirim. kusura bakmayın

kuşum her nefes aldığında tık sesi geliyor. hırıltı şeklinde değil. sadece tık sesi. kuyruk asagi yukari sallanıyor. dışkılar günün yarısında ishal yarısında normal. B vitmaini takviseyi yapıyorum. tozlu ortamlardan koruyorum. tül kullanıyorum. hava degisimden koruyorum. baska ne yapmalıyım? ciddi bir sorun mudur?

merhaba kuşun videosu, dışkıların fotoğrafı gibi şeyler eklerseniz eminim cevaplar daha faydalı olacaktır :)

Oyla 0
Ben kuşumu yıkadıktan sonra aynı şikayetle karşılaşmıştım hayvandan tuhaf gıcırtılar ve tıkırtılar geliyordu. Veterinere götürdüğümde üst solunum yolu enfeksiyonu demişlerdi antibiyotik tedavisi başladık 1 hafta sonra düzeldi. Devam ederse veterinere gitmenizi öneririm benim karşılaştığım durum gibi bir şey olabilir.

Oyla 0
Ben kuşumu yıkadıktan sonra aynı şikayetle karşılaşmıştım hayvandan tuhaf gıcırtılar ve tıkırtılar geliyordu. Veterinere götürdüğümde üst solunum yolu enfeksiyonu demişlerdi antibiyotik tedavisi başladık 1 hafta sonra düzeldi. Devam ederse veterinere gitmenizi öneririm benim karşılaştığım durum gibi bir şey olabilir.
şu an soğuk algınlığı mı yoksa solum yolu ile ilgili bi sorun mu onu ayırt edemiyorum. ve yaşadığım yerde veteriner yok. kuşum çok hareketli. durdurabilirsem video atacağım

Oyla 0

kuşun dışkısı şu an normal. hareketi normal. istahı yerinde. tık tık sesi videoda duyulmadı. çok yakınında olunca duyuluyor o ses. ne yapmalıyım?

Oyla 0
Geri