Melike Gül
Forum Sakini
Çok teşekkür ederim. Ben arkadaşıma gerekli bilgileri verdim. Şuan Mısır nişastası sürüyor kanayan bölgeye. inşallah kanaması hemen durur.Acil Durumlarda Müdahaleler
Acil Durumlarda Müdahaleler Bazen beklenmedik bir zamanda, hemen müdahale gerektiren durumlar olabiliyor. Örneğin kanamalar, yumurta sıkışmaları, kısmi felçler vs. vs. Bu tip durumlarda uygulanabilecek, genellikle doğal önlemlere yer vermek isterim. Dezenfektan Küçük bir çizik bile kuşlarda...iyikus.com
Kesinlikle arkadaşım komşusuna kuşçulukta yaptığı için güvenmiş geçmiş zamanlarda da o kişiye götürüyormuş tırnak kesimi için ama işte bugün o abi biraz derinden kesmiş Ama çok şükür kanama durdu ve Şuan daha iyiymişÇok geçmiş olsun. Umarım çok kan kaybetmemiştir. Bence bu tarz şeyler veteriner hekimi dışında kimseye yaptırılmamalı. Maalesef böyle tatsız durumlar olabiliyor.
Teşekkür ederiz. bende kanamanın durmasına çok sevindim az demin kuşun durumunu sordum arkadaşıma, şuan daha iyiymiş. Yarın da güç toplasın diye vitamin takviyesi yapmayı düşünüyormuş.çok geçmiş olsun. Durmasına sevindim
Çok sevindim. Tekrar geçmiş olsun.Kesinlikle arkadaşım komşusuna kuşçulukta yaptığı için güvenmiş geçmiş zamanlarda da o kişiye götürüyormuş tırnak kesimi için ama işte bugün o abi biraz derinden kesmiş Ama çok şükür kanama durdu ve Şuan daha iyiymiş