Ufuk kygsz
iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum tıs tıs ses çıkartıyor belli aralıklarla hapşurur gibi bisey .Nedir bu tarz sebepler arkadaslar??
@Doğanay Y. Dışkılar normal ,yem yeme ,su tüketimi veya hareket anlaminda bi sıkıntısı yok masaalahBaşka bir belirti var mı? Kuştan ve diskisindan gorsel ekleyiniz
@Sultan papagani Altını 2 günde bir, komple kafesini ise her hafta siliyoruz. Bilmiyorum yani ne tür bir rahatsizlik olabilor dye,üşütme ,astım vb bsy mi yoksa daha baska bisey mitıslama hareketi korktuklarında yaparlar ve hapşurma hareketi ortam pis ise yada güneş tam kuşa vuruyorsa hapsurması normal
@Doğanay Y. en kısa sürede video ile desteklemeye çalışacağim haklısınız.Dün omuzumda dururken de yapmıştı,yine tıs tıs şeklinde bir tepkisi oldu ve hafif su vb bisey gbi bisey de cikti onu yaparken tenimde yüzümde hissetmistimhafif üşütme durumu ya da üst solunum yollarında bir problem olabilir. İkisi de ayırt edilebilir bir nebze. Bu nedenle kısa bir video iyi olacaktır
Aksırma ,tıksırma seklinde oluyor.Gün icerisinde nadiren yaptigi ve yaptiginda da 2-3 defa yaptigi icin videoya yakalayamadim.izledigim videolarda solunum yolu enfeksiyonu (CRD),iç parazit,astım veya üşütme şeçenekleri cikiyor ama hangisi .dogru sekilde emin olup ona gore tedavi uygulamam lazim cunku gereksiz veya yanlis tedavi ilac hem zaman kaybi hem kusu gereksiz yorar.hafif üşütme durumu ya da üst solunum yollarında bir problem olabilir. İkisi de ayırt edilebilir bir nebze. Bu nedenle kısa bir video iyi olacaktır
@Doğanay Y. bugun elimdeyken yapti pes pese 2-3 defa ve hafif su gibi bisey geldi yuzumehafif üşütme durumu ya da üst solunum yollarında bir problem olabilir. İkisi de ayırt edilebilir bir nebze. Bu nedenle kısa bir video iyi olacaktır
Inanin kac gundur arastirma yapiyorum okuyorum ,izliyorum.konuyu da uzatıp sizleri de gereginden fazla rahatsiz etmek istemem elbettte.bircok rahatsizliklarin sebep ve belirtilerine baktim .Muhtemelen kuş üşütmüş. Astım ve diğer solunum yolları durumunda bu tıksırma durumu kuru gerçekleşir genelde. Multivitamin ve probiyotik kullanınız bir kaç gün ve ortam ısısını sabitleyiniz.
Avi-ast tarzi bir ürün kulllanmali miyim sizce veya baska bir ürün?Muhtemelen kuş üşütmüş. Astım ve diğer solunum yolları durumunda bu tıksırma durumu kuru gerçekleşir genelde. Multivitamin ve probiyotik kullanınız bir kaç gün ve ortam ısısını sabitleyiniz.