"TISS TISS " ses çıkartma..

Ufuk kygsz

iyikus.com Üyesi
Muhabbet kuşum tıs tıs ses çıkartıyor belli aralıklarla hapşurur gibi bisey .Nedir bu tarz sebepler arkadaslar??

Başka bir belirti var mı? Kuştan ve diskisindan gorsel ekleyiniz

Oyla 0
tıslama hareketi korktuklarında yaparlar ve hapşurma hareketi ortam pis ise yada güneş tam kuşa vuruyorsa hapsurması normal

Oyla 0
hafif üşütme durumu ya da üst solunum yollarında bir problem olabilir. İkisi de ayırt edilebilir bir nebze. Bu nedenle kısa bir video iyi olacaktır

Oyla 0
@
hafif üşütme durumu ya da üst solunum yollarında bir problem olabilir. İkisi de ayırt edilebilir bir nebze. Bu nedenle kısa bir video iyi olacaktır
@Doğanay Y. en kısa sürede video ile desteklemeye çalışacağim haklısınız.Dün omuzumda dururken de yapmıştı,yine tıs tıs şeklinde bir tepkisi oldu ve hafif su vb bisey gbi bisey de cikti onu yaparken tenimde yüzümde hissetmistim:) En kisa surede video eklemeye calisacagim,varsa bi sorun simdiden onlemini almak isterim lakin çok iyi bakmaya çalışıyoruz paşa'mıza .

Aksırma ,tıksırma seklinde oluyor.Gün icerisinde nadiren yaptigi ve yaptiginda da 2-3 defa yaptigi icin videoya yakalayamadim.izledigim videolarda solunum yolu enfeksiyonu (CRD),iç parazit,astım veya üşütme şeçenekleri cikiyor ama hangisi .dogru sekilde emin olup ona gore tedavi uygulamam lazim cunku gereksiz veya yanlis tedavi ilac hem zaman kaybi hem kusu gereksiz yorar.

@Doğanay Y. bugun elimdeyken yapti pes pese 2-3 defa ve hafif su gibi bisey geldi yuzume

Oyla 0
Muhtemelen kuş üşütmüş. Astım ve diğer solunum yolları durumunda bu tıksırma durumu kuru gerçekleşir genelde. Multivitamin ve probiyotik kullanınız bir kaç gün ve ortam ısısını sabitleyiniz.

Oyla 0
Muhtemelen kuş üşütmüş. Astım ve diğer solunum yolları durumunda bu tıksırma durumu kuru gerçekleşir genelde. Multivitamin ve probiyotik kullanınız bir kaç gün ve ortam ısısını sabitleyiniz.
Inanin kac gundur arastirma yapiyorum okuyorum ,izliyorum.konuyu da uzatıp sizleri de gereginden fazla rahatsiz etmek istemem elbettte.bircok rahatsizliklarin sebep ve belirtilerine baktim .
Avi-ast tarzi bir ürün kulllanmali miyim sizce veya baska bir ürün?

Oyla 0
Geri