Huzursuz ve yorgun görünüyorlar. Bit sorununuzun olmadığına eminsiniz değil mi. Stres kaynaklı olduğu düşünülen ve bazen de farklı tür bir parazitin yapabildiği söylenen tüy dönmeleri başlamış.Streamable Video hocam ikisininde duruşu normal mi bana mı değişik geldiler bugün mama karışımı yaptim yedi ikiside ama akşam odalarina girdiğimde boylelerdi çokta hızlı nefes alıyorlar sanki
Bit olabilir mi bilmiyorum hocam açıkçası solunum sorunu çok ileri derecede mi veterinerde goturemiyorum yuvaliga girip duruyor ne tavsiye edersinizHuzursuz ve yorgun görünüyorlar. Bit sorununuzun olmadığına eminsiniz değil mi. Stres kaynaklı olduğu düşünülen ve bazen de farklı tür bir parazitin yapabildiği söylenen tüy dönmeleri başlamış.
Solunum problemleri var ikisinin de :/
doksimis alıp başlayın hocam ya da kuluçka sürecini de hesaba katarsak daha hafif olan vitaform gibi bir ürün de iş görür. Tedavi tam etmeyebilir ancak biraz rahatlatacaktır. İçeriğinde vitaminde bulunur. Bir çok petshop ya da sitede satılmaktadırBit olabilir mi bilmiyorum hocam açıkçası solunum sorunu çok ileri derecede mi veterinerde goturemiyorum yuvaliga girip duruyor ne tavsiye edersiniz
Anladım hocam sağolun yarın alıp başlarımdoksimis alıp başlayın hocam ya da kuluçka sürecini de hesaba katarsak daha hafif olan vitaform gibi bir ürün de iş görür. Tedavi tam etmeyebilir ancak biraz rahatlatacaktır. Bir çok petshop ya da sitede satılmaktadır
Hocam son sorunuzu cevaplamamisim lambalarını açıp yanına gidince böyle oldular çünkü bu şekilde değillerdi suni döllenme yaptığından bu yana korkuyorlar yanlarına gidinceHuzursuz ve yorgun görünüyorlar. Bit sorununuzun olmadığına eminsiniz değil mi. Stres kaynaklı olduğu düşünülen ve bazen de farklı tür bir parazitin yapabildiği söylenen tüy dönmeleri başlamış.
Solunum problemleri var ikisinin de :/ Yanına yaklaştığınız için mi böyle hızlı nefes alıp veriyorlar yoksa genelde böyle mi halleri?
dişinin yumurtlaması gerekirdi. Yumurtlayana kadar suni yapmayınız hocam. Yumurta geldikten sonra yapınızHocam son sorunuzu cevaplamamisim lambalarını açıp yanına gidince böyle oldular çünkü bu şekilde değillerdi suni döllenme yaptığından bu yana korkuyorlar yanlarına gidince
Hocam iki gün yaptım ben ya sıkıntı olur mu şimdi birde streç sardım kafese sabah kontrol edicem bit vs. var mı diyedişinin yumurtlaması gerekirdi. Yumurtlayana kadar suni yapmayınız hocam. Yumurta geldikten sonra yapınız
Koydum hocam onuda inşallah bit vs. yoktur ense damlası yaptırmıştım buluta ama fayda etmedi herhaldeKafes tabanına peçete de koyabilirsin
ense damlası 3 aydan sonra işlevsizleşiyor. Bir de her parazite iyi gelmiyorKoydum hocam onuda inşallah bit vs. yoktur ense damlası yaptırmıştım buluta ama fayda etmedi herhalde
Evde yapabilir miyiz ense damlasını hocam hangi marka alabilirimense damlası 3 aydan sonra işlevsizleşiyor. Bir de her parazite iyi gelmiyor
Evde kendiniz uygulayabilirsiniz. Vilmectin almak gerekiyorEvde yapabilir miyiz ense damlasını hocam hangi marka alabilirim
2xcgg6n.jpg 940xm1y.jpg bitlenmisler sanırım bu iki resimde olanlar ne tam emin değilim bı bakabilir misiniz ilk resimde yuvaligin üst tarafında siyah bişey varEvde kendiniz uygulayabilirsiniz. Vilmectin almak gerekiyor
Ben resimde sadece kuş kepeği görüyorum yanılmış olabilirim Doğanay hocam bir baksın2xcgg6n.jpg 940xm1y.jpg bitlenmisler sanırım bu iki resimde olanlar ne tam emin değilim bı bakabilir misiniz
Evet hocam bolca kuş kepeği var tam net değil ama siyah bişey var şimdiki attığım resimde daha iyi gözüküyor axyzfqj.jpgBen resimde sadece kuş kepeği görüyorum yanılmış olabilirim Doğanay hocam bir baksın
Hareket ediyor mu eline alıp sıktın mi pekiEvet hocam bolca kuş kepeği var tam net değil ama siyah bişey var şimdiki attığım resimde daha iyi gözüküyor axyzfqj.jpg
Hareket etmedi hocam ama sıktıgimda kıt diye bir ses geldi o yüzden şüphelendim aslında bir iki tane daha vardı kafeste aynısından başka bişey de olabilir daha önce kuşlarda bit görmemiştim benHareket ediyor mu eline alıp sıktın mi peki
Tiksinme durumu olabilir ama garanti olmuş olur
O Zaman vilmectin şart olduHareket etmedi hocam ama sıktıgimda kıt diye bir ses geldi o yüzden şüphelendim aslında bir iki tane daha vardı kafeste aynısından başka bişey de olabilir daha önce kuşlarda bit görmemiştim ben
Anladım hocam 3 gün enseye 1 damla yapılır yazıyor bu şekilde mi kullanmaliyimO Zaman vilmectin şart oldu