aslında pek bi fiyat farkları yok hatta bazı satıcılarda söylediğiniz sitelerden daha uyguna var ben aldım satıcıdan satıcıya değişir sonraki tercihlerim ordan olmaz tabi ne olur ne olmaz.Trendyol gibi sitelerden kuşların temel ihtiyacı olan yem,vitamin,ilaç gibi şeyler almak doğru değil.Çünkü gramajları fiyatlarına göre çok düşük ve ben sağlıklı bulmuyorum.(özellikle bölünmüş ürünler açısından).
Buralardaki fiyatlar piyasanın en üst noktasında.
Onu yerine kuş camiasında isim yapmış,bilindik yerleri tercih edebilirsiniz.
Örneğin Ankara'da Çırpan Kuş Dünyası veya Bor Ticaret,İstanbulda Akyol Kardeşler,Petmarketburada
gibi yerler veya yine yem için Beyaz Değirmen gibi firmalar her zaman daha güvenilir ve ucuz toptancılar.
evet ettim 1kg gardenmix yemi 16tl ye almıştım geçen gün güvenlir bi pet sayfasından aldım 500gr 8 küsür tl verdim. tabi ki fahiş fiyata satan ya da kalitesiz yem satan satıcılar vardır -ki haklısınız trendyol genel olarak böyle ama bu her satıcıyı kötü yapmaz. ayrıca benim önerim de güvenilir pet sayfalarından alışveriş yapmak.Fiyatları uygun olan ürünlerin gramajları da aynımı?Dikkat ettinizmi gramajlarına?