Trichomoniasis mı?

Limoşum

Forum Sakini
Herkese merhaba. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Uzun zamandır bu hareketi yapıyor ama son zamanlarda daha çok gözüme batmaya başladı. Genelde su içtikten sonra ya da uyuduğu zamanlar yapıyor uykusundan uyanıp geceleri. Ben Trichomoniasis hastalığından şüpheleniyorum.
Birkaç gün sonra koksidiyoz ilacını kullanıcam ama bu hastalık olduğu için bi işe yaramama gibi bi ihtimali olabilir mi? Çünkü boğazında peynirimsi bir şeyler olabiliyormuş bu hastalıkta. Onlar yüzünden ilaç boğazından geçmeyebilir mi?
Bunların dışında ben yazın limonun dilinde beyaz yaralar görmüştüm, bazı hastalıklar nedeniyle veteriner baytril kullan demişti ondan sonra geçmişti yaralar.

Bu videoyu dün gece çektim.

Bunu birkaç ay önce çekmiştim.

Bu videoda flagly ve mantar ilacının beraber kullanılmasını önermiş Cem Memur. Suyuna katabiliyormusuz dozları nasıl olur?

Rica etsem ağız içi, dil altı kontrol yapar mısınız?
Pamuksu bir oluşum var mı?

Oyla 0
Testlerle emin olunabilir daha çok ama şüpheniz varsa ve biraz deneme yanılma gibi gidiliyorsa sıra değiştirilebilir. Tricho için öncelikle uygun ilaç kullanıp, ardından koksidyoz için bir ilaç kullanılabilir.

Oyla 0
Testlerle emin olunabilir daha çok ama şüpheniz varsa ve biraz deneme yanılma gibi gidiliyorsa sıra değiştirilebilir. Tricho için öncelikle uygun ilaç kullanıp, ardından koksidyoz için bir ilaç kullanılabilir.
Mantar ilacı ile kullanılıyor galiba 8 gün diyor cem memur. Nasıl olmalı doz ve gün şekli bilgi verir misiniz?

Oyla 0
sizin koksidiyoz tedavisi devam ediyordu sanırım, özvet laboratuvarında analiz yapılmıştı. şu ana kadar ne kadar kullandınız ve ne kadar daha kullanacaksınız?

Oyla 0
sizin koksidiyoz tedavisi devam ediyordu sanırım, özvet laboratuvarında analiz yapılmıştı. şu ana kadar ne kadar kullandınız ve ne kadar daha kullanacaksınız?
E coli ve koksidiyoz çıkmıştı. Ilk once e coli tedavisini uyguladım. Daha sonra probiyotik vitaminle dinlendirdim. Henüz koksidiyoz ilacına başlamadım. Eğer konuda bahsettigim hastalık varsa ve koksidiyoz ilacına bi etkisi olmazsa yarın başlıcam.

Oyla 0
ben olsam önce kesin teşhisi koyulmuş koksidiyozu tedavi ederim. trikomonasla ilgili acil bir durum göremedim
Haklısınız ama hastalık varsa ilaçların boğazına takılıp işe yaramama gibi bi durumu olabilir mi diye düşünmüştüm.
Bu arada geceleri o hareketi yaparken solunum sıkıntısı geçiriyor galiba vik vik ses çıkarıyor sonra geçiyor.

Oyla 0
kronik bir durumda olabilir ya da birden çok problem etkilenmiş olabilir. Öncelikle solunum yolu problelerini düşünmek gerekiyor vik vik durumunda

Oyla 0
Geri