Tüy Bakım Spreyleri Kullanılmalı Mı?

Kaan Omurtak

Yasaklanmış Kişilik
Öncelikle herkese iyi günler. Arkadaşlar internette kuşlar için tüy bakım spreyleri satılıyor. Ben de bu spreylerden almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım, aranızda kullanan olduysa marka tavsiyesi verebilir misiniz? Elexus sprey nasıl? Trendyol’da çok olumlu yorumlar gördüm. Apex sprey içinse su gibi diyorlar çok arada kaldım. @Doğanay Y.

Ekli dosyalar

• 921891FB-278C-41D8-A27E-B19DE4850382.png
    921891FB-278C-41D8-A27E-B19DE4850382.png
    422.7 KB · Görüntüleme: 15
  • E2FD7B4A-0194-4980-9C53-73FB72B3D0DC.png
    E2FD7B4A-0194-4980-9C53-73FB72B3D0DC.png
    830.4 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Çözüm
Hayır almayın bunlar yarardan çok zararlı. Ayrıca para tuzagı.
Bunların yerine sprey şişesine su ve içine elma sirkesi ekleyin kuşa spreyleme yapın banyoluk verin hem dogal hemde kuşa kimyasal sıkmamış olursun ilerleyen zamanlarda solunum astım gibi derdin olmaz.
Bunların yerine sprey şişesine su ve içine elma sirkesi ekleyin kuşa spreyleme yapın banyoluk verin hem dogal hemde kuşa kimyasal sıkmamış olursun ilerleyen zamanlarda solunum astım gibi derdin olmaz.

Oyla 0
Çözüm
Ben de dediğin gibi sirkeli spreyleme yapıyorum. Acaba bu spreyler yararlı mı diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim.

Oyla 0
Parazit spreyleri pek sağlıklı değil. Onun yerine parazitler için vilmectin gibi ilaclar alip kullaniniz. Sirke kuş parazitlerinin olmesinde düşük etkiye sahip. Tıpkı bu spreyler gibi

Oyla 0
Merhaba bu tip sreylere para yatırmayınız. Ciddi anlamda etkisi yok denecek kadar az ve solunum yolu sorunlarına davetiye çıkartıyorlar. Alma amacınız parazit içinse damla arkadaşınızın dediği gibi vilmectin temin ediniz.
Düzenli B vitamini kullanımı ve banyo ihtiyacını gidermesini sağlayarak bu tip tüy sorunlarını azaltabilir ya da olanı iyileştirebilirsiniz.

Oyla 1
Merhaba bu tip sreylere para yatırmayınız. Ciddi anlamda etkisi yok denecek kadar az ve solunum yolu sorunlarına davetiye çıkartıyorlar. Alma amacınız parazit içinse damla arkadaşınızın dediği gibi vilmectin temin ediniz.
Düzenli B vitamini kullanımı ve banyo ihtiyacını gidermesini sağlayarak bu tip tüy sorunlarını azaltabilir ya da olanı iyileştirebilirsiniz.
Herkese aydınlattığı için çok teşekkür ederim. İyi günler.

Oyla 0
Geri