Cok huysuz bu aralar. Yakalığı cesaret edemiyorum. Alt kısmını ince rahatsız etmeyecek kesilmiş çorap gecirmeyi düşündüm, dışkı kısmını acık bırakacak şekilde. Onu tavsiye eder misiniz?Bir süre yakalık takar mısınız? Veterinerlerden ya da siz evde keçe ile yapabilirsiniz.
Teramsin sürdüm alt kısmını. Şimdi gagasını atınca teramsin agzına geliyor. Yakalık taktım cıkardı attı durdurmuyor. Altına corap gecirdim durmuyor. Ne yapacağım bilmiyorumHuylanmaz ise olabilir tabi ki. Parazit sorununun olmadığını var sayıyorum
Batikon zehirler diye bir şey görmüştüm. Aslında tüylerine acı su sıkıyorum ama yine yiyor yine yiyor asla durmuyor o bölgeyle oynuyor. Bir tek orası. Gercekten bilmiyorum veteriner yakalık dedi herhangi bir parazit vs oldugunu inanın sanmıyorum. Tek o bölgeye odaklanıyorGün içinde poposuna batikon sürün. Hem o kısımda varsa bakteri mantar gibi şeyleri öldürür. Hemde batikonun tadı acı olduğu için fazla uğraşmaz. Ayrıyetten kuşa iç parazit ilacı (sitraks) ve daha sonrada sulphamezathine gibi bir ilaç kullanmak faydalı olabilir. İmkanınız varsa iyi bir kanatlı veterinerine götürün kuşu..
Batikon zehirler diye bir şey görmüştüm. Aslında tüylerine acı su sıkıyorum ama yine yiyor yine yiyor asla durmuyor o bölgeyle oynuyor. Bir tek orası. Gercekten bilmiyorum veteriner yakalık dedi herhangi bir parazit vs oldugunu inanın sanmıyorum. Tek o bölgeye odaklanıyor