tüy dökümü

fatihtanrik

iyikus.com Üyesi
kusura bakmayın çok sık soru soruyorum ve konu açıyorum belki ama inanın pek bir şey bilmediğim için bilgi almak istiyorum. hayvancağıza zarar vermekten korkuyorum. kuş bugün tüy dökümü arttı bunun havalar ile alakalı bir durumu var mıdır. yoksa başka bir sorun mudur.

Ekli dosyalar

• 2019-07-17 15.33.24-1.jpg
    2019-07-17 15.33.24-1.jpg
    560.8 KB · Görüntüleme: 2
Merhaba, est. onlara elimizden geleni eksiksiz yapmamız gerekiyor. Aklınıza takılan en ufak şeyi sorabilirsiniz. Tüy dökümü dönemsel bu aylarda olduğundan yoğunluğu artıyor. Süreç normal ilerliyor yani. Ek olarak bolca vitamin ve mineral desteği bu sürede iyi geliyor. Birde banyo. Banyo yapmadığı için kuşunuz fıs fısla ıslatılabilir.

Oyla 0
Merhaba, est. onlara elimizden geleni eksiksiz yapmamız gerekiyor. Aklınıza takılan en ufak şeyi sorabilirsiniz. Tüy dökümü dönemsel bu aylarda olduğundan yoğunluğu artıyor. Süreç normal ilerliyor yani. Ek olarak bolca vitamin ve mineral desteği bu sürede iyi geliyor. Birde banyo. Banyo yapmadığı için kuşunuz fıs fısla ıslatılabilir.

Oyla 0
Tamamdır bu cevaplar iyi oldu birde vitamin ismi vs varmı, suya eklediğim birşeyler var ama onun haricinde birşey gerek midir veya isim marka verebilir misiniz.

Oyla 0
Tamamdır bu cevaplar iyi oldu birde vitamin ismi vs varmı, suya eklediğim birşeyler var ama onun haricinde birşey gerek midir veya isim marka verebilir misiniz.
eğer bütçe ayırabilirseniz Vet Schroeder Tollisan BV öneririm ya da tolyamin forte. Kür için özellikle hazırlanmış mix bir vitamindir. Bölünmüş paketleri olabiliyor. Bunun haricinde Röhnfried, nekton gibi ürünler alınabilir. Eğer sıkıntılı bir bütçeye sahipseniz avi-vit alınabilir.

Oyla 0
Geri