Tüy dökümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Kuşum tüye girdi ama bana normal tuy dökümlerinden daha fzla tuy dokuyor gibi gozuktu normal mi
Bu arada kafesi kirli deil bu aralar yulaf yiyo baya bide mineral Blok zaten her tüy dökümunde yulaf yiyo kafesini 4 günde temizlerim hep. tüyler sag ve solda birikmis

Kuşum tüye girdi ama bana normal tuy dökümlerinden daha fzla tuy dokuyor gibi gozuktu normal mi
Bu arada kafesi kirli deil bu aralar yulaf yiyo baya bide mineral Blok zaten her tüy dökümunde yulaf yiyo kafesini 4 günde temizlerim hep. tüyler sag ve solda birikmis
Ne kadar süre kafeste kaldıktan sonrası bu ?

Oyla 0
Bide kafesiniz bana biraz küçük göründü. Ölçüleri ne kadar?

Oyla 0
Kısa süreliğine kullanılabilir belki ama onun dışında iyi olmaz. Tek olsa da bence yetersiz bir boyut. Kafes konusunda bayağı problem yaşadığım için biliyorum :D
Kus zaten yeni geldi ondan direk bu kafesi kullandim. Kus hep disarida zaten genelde. Kafesin yaninda mama kabina yem su koyuyorum yiyor. Sadece gece ve sabahlari kafeste oluyor.

Oyla 0
Kus zaten yeni geldi ondan direk bu kafesi kullandim. Kus hep disarida zaten genelde. Kafesin yaninda mama kabina yem su koyuyorum yiyor. Sadece gece ve sabahlari kafeste oluyor.
Genelde hep kafes disindaysa boyut çok önemli değil. Ancak günün çoğunu kafeste geçiriyorsa geniş olması daha iyi olur.

Oyla 0
Geri