roadhouseblues
Veteran
Geçen gün de konu açmıştım ,mubişime sadece temiz su veriyorum , vitamin vermiyorum ,bugün yine 2 tane uzun kuyruk tüyü döktü vitamin vermemeye devam mı etmeliyim ?
Ben muta-vit veriyorum,tüy için ağırlıklı bir ürün olsa da hayli zengin içerikli.Zaten saçma sapan bir sebepten gene tüye girdi iyice direnci düşmesin diyorum.Haftada 2 kez kullanıyorum bu ara.Siz de B vitaminiyle dönüşümlü verebilirsiniz bence.Geçen gün de konu açmıştım ,mubişime sadece temiz su veriyorum , vitamin vermiyorum ,bugün yine 2 tane uzun kuyruk tüyü döktü vitamin vermemeye devam mı etmeliyim ?
Yok şöyle ki zaten o dediklerinizi yapıyordum ama yaklaşık 3 aydır tüyden çıkamadı. @Ümit T. abi vitamini bir süre kesmemi söyledi.Fazla vit verdiğim için çıkamamış tüyden.B VİTAMİNİ takviye edin
Yemine Yulaf karıştırıp verebilirsiniz
Anlatamadım sanırım ,benim sorunum 3 aydır tüyde olmasıyla ilgiliBu normal bişey herkesin kuşları ufak veya büyük boyutlarda tüy döker yerine sağlam ve daha parlak tüyler çıkar
Gerçekten benim de aynı sürekli yüzünde tüy kapsülleri var. Nijer ve yulafı tamamen kestim yem değiştirmeyi düşünüyorum artık. Mevsimsel olabilir mi acaba ?Anlatamadım sanırım ,benim sorunum 3 aydır tüyde olmasıyla ilgili
Amin inşallah. Sorarsanız bana da söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.Ben de kestim Şimal inşallah artık düzelir minnaklarımız Veterinere gideceğim gittiğimde bu konuyla ilgili soru da sorarım ,mutlaka yazarım buraya
Kusura bakma Ümit abi rahatsız ediyorum ama koca kuyruk tüyünü görünce korktum Taşıma kafesim yoktu sipariş ettim gelmesini bekliyorum ,gelir gelmez veterinere de götüreceğim inşallah@nextwhiskey aynen sade bakıma devam et..
Kusura bakma Ümit abi rahatsız ediyorum ama koca kuyruk tüyünü görünce korktum Taşıma kafesim yoktu sipariş ettim gelmesini bekliyorum ,gelir gelmez veterinere de götüreceğim inşallah