Tüy sorunu mu? Başka bir sıkıntı mı var?

Merve Kıratlı

Yönetici
Moderatör
İşten geldiğimde göz etrafında kızarıklık fark ettim sonrasında baş kısmına bakınca da kızarıklık olduğunu gördüm. Diğer kuşla kavga etmiş olabilirler mi? Yoksa bi hastalık belirtisi mi?

Screenshot_20211018_193931.jpgScreenshot_20211018_193917.jpgScreenshot_20211018_193858.jpgScreenshot_20211018_193844.jpgScreenshot_20211018_193824.jpg

Eğer dün yoksa ve bugün böyle bir durum varsa muhtemelen kavga sonucu olabilir.
Batikon ile pansuman yaptıktan sonra teramisin sürüp yaranın mikrop kapmasını engellemenizi tavsiye ederim.(kafa arkası için söylüyorum, gözün üzerine sadece teramisin sürseniz yeterli).
2-3 gün bu şekilde bir tedavi yaptıktan sonra duruma göre tekrar değerlendirmek lazım.

Oyla 0
Eğer dün yoksa ve bugün böyle bir durum varsa muhtemelen kavga sonucu olabilir.
Batikon ile pansuman yaptıktan sonra teramisin sürüp yaranın mikrop kapmasını engellemenizi tavsiye ederim.(kafa arkası için söylüyorum, gözün üzerine sadece teramisin sürseniz yeterli).
2-3 gün bu şekilde bir tedavi yaptıktan sonra duruma göre tekrar değerlendirmek lazım.
Sabah üstlerini açıp kontrol ettiğimde de yoktu :/ kuşları ayırdım teramisin göz için olanı her iki yere de kullanabilir miyim? Evde Batikon yok, oksijenli su var birde :/

Oyla 0
pomad mantığı hep aynı. Kullanılabilir elbette ama deri için olan daha uygun olur. Üzücü olmuş dövmesi :( Böyle huyu olması kötü ne yazık ki...
Tüyleri neden dağınık duruyor?

Oyla 0
pomad mantığı hep aynı. Kullanılabilir elbette ama deri için olan daha uygun olur. Üzücü olmuş dövmesi :( Böyle huyu olması kötü ne yazık ki...
Tüyleri neden dağınık duruyor?
Kafa kısmını görelim diye dış alırdık o yüzden olabilir. Tüy kapsülleri de mevcut :/ annem hastanedeyken yapmış büyük ihtimalle üstleri örtülü kalmış. Dün bitkin gözüküyordu kuzum

Oyla 0
Geri