Tüysüz kuşum

Mine girginer

iyikus.com Üyesi
3 yaşında erkek tüy hastası kuşum, onu bebekken ve ilk aldığımda solunum hastası idi. Pek çok ilaç kullandım ama hiç fayda etmedi. En son kullandığım tylonet çok iyi gelmişti. 2 yıldır hastalanmamıştı.
Ama şu an yine kötü. 6 gün tylonet kullandım. Bir gün probiyotik verdim ama hiç değişiklik yok.
1 hafta daha kullanmam etkili olur mu?
Yada farklı bir ilaç mı kullansam.
Hareketli ve neşeli durumda. Sıcak tutuyorum. Oda nemli. Okaliptüs yağı kullanıyorum rahatlasın diye
Başka ne yapmalıyım. ?
Video ekleyeceğim

Son düzenleme:
Merhaba, tekrar kullanarak iyi yapmışsınız ancak her zaman benzer görünse de aynı sorun olmayabilir. Video + dışkı görseli atarsanız sevinirim.

3 yaşında erkek tüy hastası kuşum, onu bebekken ve ilk aldığımda solunum hastası idi. Pek çok ilaç kullandım ama hiç fayda etmedi. En son kullandığım tylonet çok iyi gelmişti. 2 yıldır hastalanmamıştı.
Ama şu an yine kötü. 6 gün tylonet kullandım. Bir gün probiyotik verdim ama hiç değişiklik yok.
1 hafta daha kullanmam etkili olur mu?
Yada farklı bir ilaç mı kullansam.
Hareketli ve neşeli durumda. Sıcak tutuyorum. Oda nemli. Okaliptüs yağı kullanıyorum rahatlasın diye
Başka ne yapmalıyım. ?
Video ekleyeceğim

link yanlış olabilir mi, sayfa bulunamadı dedi de?
Tekrar deneyeyim
Fotoğraf yüklemeye de çalışıyorum
3m7zhhg.jpg

indirip izledim. Evet solunum sorunu gibi görünüyor. taylosin tartarat için bir direnç kazanma durumu olabilir belki de bilemedim doğrusu. Doksisiklin etken maddeli bir ilaç taylosin kadar etkili olmasa da yeterli gelebilir. Eğer elinizde varsa 3 gün flagy ya da mikostastin kullanınız. Solunum yolu gibi görünen ama farklı bir durum da olabilir.

Geri