Tyson Bitason hakkında soru

aleynagunesxx

iyikus.com Üyesi
Merhaba ben ürünü sipariş ettim geldi ama kuşuma 2 damla sırtına damlatsam yeterli olur mu vede 3 ay düzenle mi yapayım ne yapayım kullanıcı yorumlarında biri 1 hafta içinde düzenli olarak vermiş 2 güne bir filan birazda vitamin takviyesi yapın diyor kimiside damlayı damlattıktan sonra deli gibi kendini kaşıdı sabaha kadar demiş peki ben ne yapmalıyım ikinciside şu an trendyolda 55 TL kargo bedava Baykuş Tyson / Bitason - Kene - Pire - Bit (dış Parazit Yok Edici) 10 Ml Damla 1007 | Trendyol sizde düşünürseniz

enseye SADECE 1 damla, 7 gün sonra bir damla daha. ağır bir ilaçtır. 3 ayda bir kullanmaya gerek yok, çok isterseniz 6 ayda 1 yeterli bence

Oyla 0
enseye SADECE 1 damla, 7 gün sonra bir damla daha. ağır bir ilaçtır. 3 ayda bir kullanmaya gerek yok, çok isterseniz 6 ayda 1 yeterli bence
1 hafta sonra 1 damla daha kullandıktan sonra gerek yok değil mi 6 aya bir yeter düzenli çok kaşınıyor parazit olduğunu düşünüyorum hatta eminim yani baya belli paaazit olduğu

Oyla 0
sadece yazdığım şekilde kullanmanız yeterli olur, fazlası zarar. tekrar kullanmanız gereken bir durum olursa illaki 6 ay beklemenize gerek yok

Oyla 0
Ensesine hafif üfleyerek tüylerin arasına yukarıdan görecek şekilde bir damla bırakın. Tüylerin arasına damlalığı sokup basmayın çok damla gider kuşa yarardan çok zararı olur. Sadece bir damla dikkatlice. Kolay gelsin şifa olsun.

Oyla 0
Ensesine hafif üfleyerek tüylerin arasına yukarıdan görecek şekilde bir damla bırakın. Tüylerin arasına damlalığı sokup basmayın çok damla gider kuşa yarardan çok zararı olur. Sadece bir damla dikkatlice. Kolay gelsin şifa olsun.
Çok teşekkür ederim kuşum elime gelmiyor sabahtan akşama kadar dışarıda özgür olduğu için kapı kolunda tüneklerken elime alıp babamla yapacağız zaten damlalığı güzel 1 damla için ayarlayacağım umarım olur gıcık Bi kuşum var

Oyla 0
Çok teşekkür ederim kuşum elime gelmiyor sabahtan akşama kadar dışarıda özgür olduğu için kapı kolunda tüneklerken elime alıp babamla yapacağız zaten damlalığı güzel 1 damla için ayarlayacağım umarım olur gıcık Bi kuşum var

kuşu elinize almadan önce damlalıkla 2-3 kez alıştırma yapın , misal lavaboya damlatın. tek kuş besliyorsanız, ortama yeni kuş girmiyorsa, boşuna 6 ayda 1 tekrara da pek gerek yok

Oyla 0
Geri