Ücretsiz verilecek kullanılmamış mubiş eşyaları - İstanbul, Anadolu yakası

Aslı I.

iyikus.com Üyesi
Merhaba,

Muhabbet kuşum için aldığım ve hiç kullanamadığım eşyaları aşağıda listeledim. İhtiyacı olan ya da almak isteyen kişilere verebilirim. İstediklerinizi ayrı ayrı veya topluca alabilirsiniz.

Tek koşulum, üretici/satıcı olmayan kişilerin alması ve İstanbul-Ataşehir’e gelebilmenizdir. Konum olarak “Mozaik Çarşı, Ataşehir" olarak düşünebilirsiniz.

İçinizin rahat etmesi için tekrar vurgulamak isterim; hiç kullanmadığım eşyaları paylaşıyorum, zaten diğerlerini elden çıkarmaya henüz hazır değilim :(

İlgilenen kişilerle elimdekilerin fotoğraflarını paylaşabilirim. Farklı bir sorunuz olursa da severek yanıtlarım.

Bence yeniden bir düşünün kuş almak için. Ben almanızı öneririm. Bilimsel olarak da hayvan beslemenin insan üzerinde faydası vardır. Mutluluk hormonu salgılanmasına sebep olurlar. Bence sağlık durumunuz elveriyor ise ve bakacak zamanınız varsa yeniden kuş alın. Deneyiminiz ve bilginiz olduğu için bu kuşa daha profesyonelce bakabilirsiniz.
Ben çok uzun zamandır kuş besleyen biriyim,birkaç kuşumu kaybetmiştim. Bir ara ben de artık kuş almamıştım ama yeniden aldım. 2 kuş besliyorum imkanım olsa bir papağan ve de kedi beslemek istiyorum.
Onlar insana huzur veriyor. Bence yeniden bir düşünün. Ayrıca petşoplarda rezil rüsva şekilde yaşayacaklarına ev ortamında yaşamaları daha iyi onlar için.
🥰🥰

Ve her kuşun hikayesi ayrı yeri ayrı oluyor. Fakat yeni alınan kuş yine de ortamın atmosferini etkiliyor ve ona bağlanıyorsun bu sefer. Onların neşeli olması seni de mutlu ediyor. Hayvan beslemek iyidir psikolojik olarak rahatlatır.
Şunu da söyleyeyim,hasta olacak yine kötü sonla bitecek şekilde bir düşünceniz varsa ve bundan kaynaklı almak istemiyorsanız böyle düşünmeyin. Bakım besleme şartlarına riayet etmeniz yeterli. Zaten hasta olan kuşların birçoğunda yanlış beslenme,kafesten çıkartılmayıp obezite oluşması,hijyen sorunu gibi durumlar var.
Düzgün bakılan kuş zaten belli olur.

DM ile ulaşır mısınız Aslı hanım konumunuza çok yakında ikamet ediyorum. eğer hala kullanmamaya kararlıysanız 1-2 ürün işime yarayabilir

Geri