Üratsız Dışkı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hazal

Yönetici
Moderatör
Merhabalar,2-3 gündür Bulut’un bu şekilde dışkılaması mevcut.Beyaz kısım ve idrar yok,sadece dışkı bırakıyor.Bazen ip gibi uzun ve hafif renk bırakıyor.Toplu çekemedim ama geneli bu şekilde,gece dışkıları ilk günden beri çok farklı olduğu için onu baz almıyorum.Sorun var mı sizce:/

Ekli dosyalar

• B07D9980-6C09-4CC0-B236-6CA4B70AC442.jpeg
    B07D9980-6C09-4CC0-B236-6CA4B70AC442.jpeg
    551.8 KB · Görüntüleme: 9
müsait bir zamanda iç parazit geçebilir misin @Hazal . Çok acil bir durum yok ancak toparlaması lazım. Sindirim sorunlarına dönüşebilir.

Oyla 0
müsait bir zamanda iç parazit geçebilir misin @Hazal . Çok acil bir durum yok ancak toparlaması lazım. Sindirim sorunlarına dönüşebilir.
15 gün sonra iç-dış parazit randevumuz var ama,tarihi öne alamıyorum sağlık durumumdan dolayı.Kendim götürmek istiyorum diğer türlü stres yapıyor çok.Kendim mi uygulasam beklemeden?

Oyla 0
dış parazit : ivermectin etken maddeli ilaç enseye 1 damla uygulanır. (6 ayda 1 kere 1 damla)

iç parazit : levamizol etken maddeli ilaç suluktan sadece 1 gün uygulanır. (6 ayda 1 kere 1 gün)

iç-dış parazit kürü bu kadar

Oyla 0
dış parazit : ivermectin etken maddeli ilaç enseye 1 damla uygulanır. (6 ayda 1 kere 1 damla)

iç parazit : levamizol etken maddeli ilaç suluktan sadece 1 gün uygulanır. (6 ayda 1 kere 1 gün)

iç-dış parazit kürü bu kadar
Bitasondan sonra çok kötü oldu,bir daha cesaret edemedim kendim uygulamaya.O yüzden götürüyorum 3 ay da 1 iç-dış için :/ Teşekkür ederim..

Oyla 0
Geri