bunlar aslında orta kalite ürünler. Çok daha iyi ürünler var lakin hem pahalı hem de ülkemize nadir geliyorlar.Bu ürünler en kalitelisi değil mi
Ben de öyle biliyordumBu ürünler en kalitelisi değil mi
Teşekkür ederimBen e 50 diyorum basarılı bir ürün
Peki ben yine de taubenfit alsam katkısını görür müyümbunlar aslında orta kalite ürünler. Çok daha iyi ürünler var lakin hem pahalı hem de ülkemize nadir geliyorlar.
Bilgilendirme için tekrar teşekkürlerE 50 ve fertivit piyasanın lideridir yem mama kizistirici iceriklerine bakıldıgı zaman üstüne ürün yok diye bilirim mesela rasyon diye bir marka var onuda kullaniyorum ha kesinlikle kötü demiyorum yanlis anlasılmasın rasyonun icerigi daha farklı e 50 fertivite göre yani diyecegim sana kalmıs bir sey ata sözü nediyor ucuz etin yahnisi olmaz nokta . . .
Ne gibi hocam?bunlar aslında orta kalite ürünler. Çok daha iyi ürünler var lakin hem pahalı hem de ülkemize nadir geliyorlar.
Rasyon Breeding’ten bahsediyorsunuz sanırım hocam.İçeriğini bulamamıştım fotoğraflayabilir misiniz zahmet olmazsa?E 50 ve fertivit piyasanın lideridir yem mama kizistirici iceriklerine bakıldıgı zaman üstüne ürün yok diye bilirim mesela rasyon diye bir marka var onuda kullaniyorum ha kesinlikle kötü demiyorum yanlis anlasılmasın rasyonun icerigi daha farklı e 50 fertivite göre yani diyecegim sana kalmıs bir sey ata sözü nediyor ucuz etin yahnisi olmaz nokta . . .
Müsait oldugumda paylasacagım e coli hastaliğina falan iyi geldigi yaziyor du icerigindeRasyon Breeding’ten bahsediyorsunuz sanırım hocam.İçeriğini bulamamıştım fotoğraflayabilir misiniz zahmet olmazsa?