Üreme Dönemi için Taubenfit E-50 mi, Versele Laga Ferti-Vit mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akifcik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akifcik

Veteran
Bir çiftim Kuluçka dönemine girmek üzere. Ben de bu ikisine üreme desteği için iki kaliteli markanın vitamin desteklerini vermek istiyorum.
Röhnfried Taubenfit E-50'yi (30ml) mi önerirsiniz, yoksa Versele Laga Ferti-Vit'i (25gram)Screenshot_2021-02-04-17-18-46-299_com.android.chrome~2.jpg mi?
Screenshot_2021-02-04-17-18-04-172_com.android.chrome~2.jpg

E 50 ve fertivit piyasanın lideridir yem mama kizistirici iceriklerine bakıldıgı zaman üstüne ürün yok diye bilirim mesela rasyon diye bir marka var onuda kullaniyorum ha kesinlikle kötü demiyorum yanlis anlasılmasın rasyonun icerigi daha farklı e 50 fertivite göre yani diyecegim sana kalmıs bir sey ata sözü nediyor ucuz etin yahnisi olmaz nokta . . .

Oyla 0
E 50 ve fertivit piyasanın lideridir yem mama kizistirici iceriklerine bakıldıgı zaman üstüne ürün yok diye bilirim mesela rasyon diye bir marka var onuda kullaniyorum ha kesinlikle kötü demiyorum yanlis anlasılmasın rasyonun icerigi daha farklı e 50 fertivite göre yani diyecegim sana kalmıs bir sey ata sözü nediyor ucuz etin yahnisi olmaz nokta . . .
Bilgilendirme için tekrar teşekkürler :giggle:

Oyla 0
Rasyon Breeding’ten bahsediyorsunuz sanırım hocam.İçeriğini bulamamıştım fotoğraflayabilir misiniz zahmet olmazsa?

Oyla 0
Geri