Üretim için hobiciden çift almak

Ardaozturkkk

Yeni Üye
Merhabalar ben 8 9 yıldır kuş bakıyorum fakat hiç üretim amaçlı bir çift beslemedim. Şimdi ise yavru almak için bir çift bakınıyordum ve bir hobiciden bir çift buldum daha önce yavruları olmuş çiftin ise fotoğrafını sağolsun attı. Ben bu bahsedilen çifti alsam yavru alma ihtimalim olacakmidir benim bu çift konularında fazla bilgim yok resimlerinide koyacagim yardimci olursaniz sevinirim almalimiyim ?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüleri_20210120-221324.png
    Ekran görüntüleri_20210120-221324.png
    435.5 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba hoş geldiniz, çift bir kuş sizin ortama geldiğinde iki yabancıya dönüşebilir ya da eskisi gibi devam edebilir. Karakterlerini çözümlemek lazım ama size şunu net söyleyebilirim. 2 yetişkin kuş alırsanız ve gerçekten hazır ve sağlıklılarsa, hazır bir çiftten daha hızlı üremeye başlıyorlar.
Elbette ikisinin de riskleri mevcut ama alacaksanız eğer bilmenizi isterim bu durumu.
Kuşlar maşallah tatlılar

Oyla 0
Merhaba hoş geldiniz, çift bir kuş sizin ortama geldiğinde iki yabancıya dönüşebilir ya da eskisi gibi devam edebilir. Karakterlerini çözümlemek lazım ama size şunu net söyleyebilirim. 2 yetişkin kuş alırsanız ve gerçekten hazır ve sağlıklılarsa, hazır bir çiftten daha hızlı üremeye başlıyorlar.
Elbette ikisinin de riskleri mevcut ama alacaksanız eğer bilmenizi isterim bu durumu.
Kuşlar maşallah tatlılar
Çok arada kaldım

Oyla 0
şu dönem özellikle "uygun fiyatlı" takım alırken biraz dikkatli olmak gerekir, kimse sağlıklı/verimli/genç takımını kolay kolay elden çıkarma istemez. kuş ithalatı durduğu için fiyatlar yüksek

resmini attığınız takım için değil, genel bilgi amaçlı yazmak istedim

Oyla 0
şu dönem özellikle "uygun fiyatlı" takım alırken biraz dikkatli olmak gerekir, kimse sağlıklı/verimli/genç takımını kolay kolay elden çıkarma istemez. kuş ithalatı durduğu için fiyatlar yüksek

resmini attığınız takım için değil, genel bilgi amaçlı yazmak istedim
@neanderthalensis ithalat açılmış. Yakında yeni ürün ve kuşlar gelecektir.

Oyla 0
Merhabalar ben 8 9 yıldır kuş bakıyorum fakat hiç üretim amaçlı bir çift beslemedim. Şimdi ise yavru almak için bir çift bakınıyordum ve bir hobiciden bir çift buldum daha önce yavruları olmuş çiftin ise fotoğrafını sağolsun attı. Ben bu bahsedilen çifti alsam yavru alma ihtimalim olacakmidir benim bu çift konularında fazla bilgim yok resimlerinide koyacagim yardimci olursaniz sevinirim almalimiyim ?
Merhaba nacizane fikrim bende üreticiyim kardesim hic bir üretici güzel takımlarını vermez versede cok güzel paralar ister dostane tavsiyem karar senin

Oyla 0
Bazı üreticiler istediği renk veya kalıpta yavru alamadıkları takımları da verebiliyor. Sormakta yarar var neden veriyorsunuz diye. Bu sizin için çok önemli olmayabilir.
Ayrıca bazı takımların tuhaf huyları olabiliyor. Bunlar sizi de etkiler. Yumurta kırma, yavruyu hırpalama, yumurtaya yatmama vb. durumlar var ise bunları üretici illa ki bilir.

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri