Ust uste kulucka zararli mi

Pinar_beyza_buyuk

iyikus.com Üyesi
Kusum bir ay önce bos yumurtlamıştı. Kuluckaya yatiyordu o günden beri. Sonra bıraktı ustune yatmayi yavru çıkmıyo diye. Biz de aldik yumurtalari daha sonra bir es aldik ciftlestiler sanirim bugün. Diger kulucka dün bitti art arda kuluckaya yatarsa yorgun dusup ölebiliyorlarmış diye okudum bugün internetten. O zaman ne yapalim yumurtlarsa yumurtalari alalim mi? Disi Kusum 2 yasinda erkek kusum 4 yasinda.

Üst üste 3 kuluçkayı sorunsuz geçirebiliyorlar ancak ben onları yormamak ve ömürlerini çalmamak adına her kuluçka sonrası dinlendiriyorum. Sizin yumurtaları almanıza gerek yok, önceki kuluçkada zaten yavru beslemediği için çok efor sarf etmemiştir. Bu kuluçkadan sonra dinlendirebilirsiniz:)

Oyla 0
Üst üste 3 kuluçkayı sorunsuz geçirebiliyorlar ancak ben onları yormamak ve ömürlerini çalmamak adına her kuluçka sonrası dinlendiriyorum. Sizin yumurtaları almanıza gerek yok, önceki kuluçkada zaten yavru beslemediği için çok efor sarf etmemiştir. Bu kuluçkadan sonra dinlendirebilirsiniz:)
Cok tesekkur ederim

Oyla 0
Akif'e ek olarak, bu süreçte kuşunuza kalsiyum takviyesi yapmayı ihmal etmeyin. Kalamar kemiğiniz yoksa alıp kafese takın. Doğal kalsiyum takviyesidir. Kalamar kemiğini yemezse eğer kuşlar için kalsiyum + d3 takviyeleri var onlardan alıp bir kaç günde bir suyuna ekleyebilirsiniz..

Birde düzenli sebzeli yumurta maması yapıp verin. Youtube'ta tarifler var. Kuluçka dönemi öncesi ve sonrası beslenme önemli..

Oyla 0
Geri